01. apr. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Adela Vinczeová: Strach o manžela Viktora?! Desivé slová o smrti

placeholder
Manželia Adela a Viktor Vinczeovci.
Zdroj: instagram/viktorvincze

Známa Slovenka sa podelila o svoje otvorené postoje v partnerskom živote.

Celebrity
01. apr. 2023 o 05:30
Adela Vinczeová: Strach o manžela Viktora?! Desivé slová o smrti

Známa Slovenka sa podelila o svoje otvorené postoje v partnerskom živote.

Manželská dvojica Viktor (32) a Adela (42) Vinczeovci zabáva divákov každú nedeľu v šou Let's Dance. Porotkyňa tanečnej súťaže v podcaste Na Gauči influencerky Petry Klimovej Dzvoníkovej priblížila, ako to vyzerá u nich doma.

Adela počas rozhovoru na rovinu uviedla, že Viktor zarába menej ako ona. "Napríklad môj muž zarába menej než ja. Ale môj muž je tak zvláštne sebavedomý. Tak naozaj sebavedomý, že on si nepotrebuje vyskladať to sebavedomie. Z toho, že zarábam viac, som vyšší a som starší, som dôležitejší v spoločnosti. Jasné, že ja mám väčšiu popularitu ako on, lebo som o 20 rokov pomaly skôr začala. A on si natoľko verí, že žije s Adelou. To je pre mňa oveľa chlapskejšie, ako keby teraz chodil zúrivý a snažil sa zarobiť viac peňazí," priznala otvorene moderátorka.

Oceňuje na ňom aj to, že všetkému rozumie, či už technologicky, fakticky. Fakty mu podľa nej dávajú zmysel a s jednoduchosťou sa učí nové veci. Moderátor Televíznych novín nedávno absolvoval kurz a chce sa stať pilotom. "Povedal, že právo by urobil s prstom v nose trikrát za sebou oproti tomu, čo sa musia učiť tí piloti," prezradila Adela. Čo však hovorí ona sama na to, že sa chce stať jedným z nich?

"Ja to opäť nechávam voľne, pretože keď má niekto takýto silný vnútorný sen a takéto vyslovene až chlapčenské volanie od detstva, tak čo ja sa mám k tomu čo vyjadrovať. On je veľmi zodpovedný človek, nikdy nebol taký frajer v tom zmysle, že by niekde machroval a išiel za hranicu životných pravidiel hry. A on je veľmi, veľmi zodpovedný človek, takže z tohto hľadiska si myslím, že on je na to vhodný typ. No, ak by mal havarovať a zabiť sa, tak to už si myslím, že to už je niekde inde napísané. To už človek neovplyvní,“ dodala Adela.

"Veď teraz sa to aj nedávno stalo a bol z toho veľmi zrútený, lebo išlo o jeho známeho, ktorého si veľmi vážil. Tiež veľmi skúsený pilot. Ten osud to vie asi všelijako napísať a ja s tým mojím strachom dopredu asi nič nenarobím,“ uzavrela.

Smrť inštruktora

Slovenskom pred niekoľkými týždňami otriasla tragédia pri obci Trenčianske Stankovce. V malom lietadle, ktoré havarovalo, sedela štvorica nadšencov lietania († 43, † 42, † 26,† 25). Jednou z obetí bol policajt Roman a na palube sedel aj a dlhoročný pilot a inštruktor Marián, ktorého smrť zasiahla moderátora Vinczeho.

"Štúdiom ma sprevádzal jeden z najskúsenejších inštruktorov a pilotov, muž, ktorý ma skúšal pri získaní licencie súkromného pilota. Kamarát Majo tragicky zahynul pri Trenčíne. Jemu by smerovala jedna z prvých správ, že sa mi to podarilo. Hoci stále nemôžem uveriť, že si ju už nikdy neprečíta, môj úspech venujem jeho pamiatke, s ktorou sa mi už navždy bude spájať. Slovenské letectvo prišlo o časť svojej duše, ale on z našich duší nikam neodchádza. Majo, Rasťo, Maroš, Roman. Modré nebo navždy," zaspomínal si so smútkom v srdci Vincze.