31. jan. 2023 o 14:36
žani, vmr, Koktejl

Šokujúci zvrat v prípade smrti Michala († 29): Slovenského herca obvinili zo zabitia!

placeholder
Martin (vľavo) a Michal († 29) boli kamaráti.
Zdroj: Instagram/M.G.

Zarážajúci posun v prípade smrti mladíka.

Slovensko
31. jan. 2023 o 14:36
Šokujúci zvrat v prípade smrti Michala († 29): Slovenského herca obvinili zo zabitia!

Zarážajúci posun v prípade smrti mladíka.

Michal († 29) prišiel navštíviť do Prešova kamaráta. V jednom z bytov na Sibírskej ulici však poslednýkrát vydýchol. Príčinu úmrtia mladíka z Nitry vyšetrujú muži zákona. Polícia vedie v prípade trestné stíhanie pre zločin zabitia. Po niekoľkých mesiacoch došlo k šokujúcemu zvratu. Podľa denníka Nový Čas polícia vzniesla obvinenie voči hercovi Martinovi Durkáčovi, ktorý videl svojho priateľa živého ako posledný.

„Na základe doposiaľ zhromaždených dôkazov a vykonaného znaleckého dokazovania bolo dňa 18. 1. 2023 vznesené obvinenie konkrétnej osobe pre trestný čin zabitia,“ uviedol hovorca prešovskej krajskej polície Daniel Džobanik.

Našli ho so zlomenými rebrami

Podľa informácií denníka Nový Čas, bol Nitran vyštudovaným hercom, no nepodarilo sa mu preraziť. Pracoval ako osvetľovač v bratislavskom Divadle Nová scéna. Na východ išiel navštíviť kamaráta Martina, ktorý hosťuje v SND. Podľa blízkeho zdroja z okolia dvojice mali k sebe veľmi blízko už niekoľko rokov. "Pokiaľ viem, už spolu neboli. Bolo to medzi nimi komplikované. Bývali spolu veľmi dlho," prezradil.

Mladíci sa večer stretli v byte, ktorý vlastní Martinova mama. Na druhý deň už mužovi z Nitry nedokázali pomôcť ani záchranári. Žena tvrdí, že mal Michal spadnúť z postele. Denníku sa podarilo zistiť, že zosnulý muž mal mať zlomené rebrá.