20. mar. 2023 o 13:00
žani, Koktejl

Dva roky po smrti Andyho Hryca († 71) našla dcéra doma odkaz: Smiech cez slzy!

placeholder
Producentka Wanda so zosnulým otcom Andym Hrycom.
Zdroj: Instagram/wandahrycova

Dva roky po otcovej smrti našla doma odkaz, ktorý dojíma.

Celebrity
20. mar. 2023 o 13:00
Dva roky po smrti Andyho Hryca († 71) našla dcéra doma odkaz: Smiech cez slzy!

Dva roky po otcovej smrti našla doma odkaz, ktorý dojíma.

Andy Hryc († 71) prehral boj so zákernou chorobou v januári 2021. Jeho smrť bola ďalšou ranou pre manželku Veroniku a dcéru Wandu Adamík Hrycovú (45). V roku 2008 sa rodina musela vyrovnať s tragickou smrťou syna a brata Huga, ktorý zomrel pri nehode.

Herec a podnikateľ tu po sebe nechal viac, ako len zlomené srdcia a svoju prácu. Slovenská filmová producentka našla odkaz od otca, pri ktorom ňou zalomcovali emócie. "Musím sa smiať, keď nájdem u našich doma stále prítomné a živé stopy, ktoré nám tu po sebe tatino zanechal. Je to taký smiech cez slzy, lebo vždy ma stisne pri srdci, keď na ďalší jeho odkaz naďabím, ale stojí to za to," napísala k fotke fľašky s lístočkom na hrdle.

Prezradila aj, aký má príbeh. "Táto fľaška Champagne je pamiatka na výlet mojich rodičov po viniciach vo Francúzsku, odkiaľ priniesli plné auto miestneho slávneho moku. Veľa, veľa kartónov. Toto je posledná fľaša. Na zdravie," objasnila mama troch detí.

"Mohol by som poprosiť, aby som o osude tejto poslednej fľašky rozhodol ja?“ znela žiadosť samotného herca. Wanda mu prostredníctvom príspevku poslala tiež jeden odkaz do neba. "Ľúbim ťa," vyznala sa.

S milovaným ocinom bola až do poslednej chvíle. "Dnes o 3:13 hod ma opustil najdôležitejší muž môjho života. Posledné hodiny toho jeho som ho držala pevne za ruku, posledné slová, ktoré som mu povedala boli “ľúbim ťa” a posledné slová, ktoré povedal on, boli “aj ja ťa veľmi ľúbim”," napísala pred dvomi rokmi bolestivý príspevok, z ktorého zviera srdce.