Domáce promi
photo Foto
video Video
18. sep. 2023 o 11:00
žani, Koktejl

Zábranská sa na dovolenke odviazala: FOTO s dvomi polonahými chlapmi!

placeholder
Herečka Martina Zábranská.
Zdroj: TV Markíza

Dovolenkovému dobrodružstvu je koniec.

Domáce promi
18. sep. 2023 o 11:00
Zábranská sa na dovolenke odviazala: FOTO s dvomi polonahými chlapmi!

Dovolenkovému dobrodružstvu je koniec.

Hviezda seriálu Mama na prenájom Martina Zábranská (29) si darovala ten najkrajší narodeninový darček. Sama vyrazila na exotický ostrov Bali, ktorý láka stále viac cestovateľov zo Slovenska. A niet sa čomu čudovať, Maca si dovolenku nevedela vynachváliť. Panenská príroda, kúpanie, nová partia a skvelá atmosféra. S týmto sa jej lúčilo len veľmi ťažko.

Po rozchode s českým hercom Jiřím Dvořákom (56), mesiacoch natáčania markizáckeho hitu, programu RTVS S úsmevom po Slovensku a práci vo Fun Rádiu, potrebovala vypnúť a oddýchnuť si. Bali bola pre brunetku tá najlepšia voľba. Načerpala nové sily a znova môže rozdávať na všetky strany svoje úsmevy a dobrú náladu.

Od svojho šoféra sa podľa vlastných slov nakazila vtipným smiechom, ktorý si môžete vypočuť vo videu. Na dovolenke si rýchlo našla partiu, s ktorou zažila rôzne dobrodružstvá. Navštívila dychberúce miesta a jedným z nich je aj chrám Pura Lempuyan. Práve na tomto mieste vznikajú azda najznámejšie fotky turistov pri "bráne do neba".

Maca si taktiež spravila zábery, ktorými sa pochválila na Instagrame. "Na samý vrch a ešte ďalej!" napísala. Na jednej fotke pózuje sama a na ďalšej s dvomi mladíkmi bez tričiek. Póza slovenskej moderátorky a herečky hovorí za všetko. Exotickému raju už musela dať zbohom a vrátila sa späť na Slovensko.

I keď sa domov tešila, bolo to pre ňu ťažké. V posledný deň si prišla na pláž užiť posledný východ slnka. "Ľudia, teším sa na vás. Aj keď trošku menej ako na Bali," zažartovala. Na letisku čakalo Macu prekvapenie. Lietadlo, do ktorého nastupovali, bolo celé polepené rôznymi animovanými postavičkami, čo jej hneď zlepšilo deň.