29. máj. 2023 o 14:30
mob, Koktejl

Žiarlila Štaidlová na Bartošovú († 48)? Tvrdé slová o zosnulom exmanželovi!

placeholder
Český hudobník a skladateľ Ladislav Štaidl († 75).
Zdroj: Profimedia

Kto by si myslela, že Štaidlová na Ivetu žiarlila a vyčítala jej odchod manžela, sa mýli.

Celebrity
29. máj. 2023 o 14:30
Žiarlila Štaidlová na Bartošovú († 48)? Tvrdé slová o zosnulom exmanželovi!

Kto by si myslela, že Štaidlová na Ivetu žiarlila a vyčítala jej odchod manžela, sa mýli.

Velikán českého šoubiznisu Ladislav Štaidl († 75) odišiel v posledný januárový deň roku 2021 do umeleckého neba. Okrem toho, že bol skvelým hudobníkom a skladateľom, vedelo sa o ňom, že je tiež veľkým milovníkom žien. Vo svojej knihe Víno z hroznů opisuje nejeden románik, ktorý za tie roky mal, a že ich nebolo málo, píše blesk.cz.

Hoci bol až do roku 2001 ženatý s právničkou Annou Pleskotovou (76) a mal s ňou tri deti - Jiřího, Jana a dcéru Karolínu - po svadbe nebola jedinou ženou v jeho živote.

Vzťah, ktorý vyvolal najväčší mediálny poprask, prežil s Ivetou Bartošovou († 48).„Nemohlo to dopadnúť dobre. Iveta mi začala komplikovať život chorobnou žiarlivosťou a ja som stále častejšie myslel na koniec,“ uvádza v knihe.

Štaidlovi sa s Bartošovou narodil syn Artur (26) a od partnerky očakával, že bude mamou na plný úväzok, no ona pracovala na svojej kariére. Začiatkom konca bolo, keď štyri dni pred Vianocami 1998 mali odísť na dovolenku na Kanárske ostrovy a Bartošová v noci tajne utiekla.

Kto by si myslel, že Štaidlová na Ivetu žiarlila a vyčítala jej odchod manžela, sa mýli. Svedectvo o tom, že sa Štaidl nikdy nezmieril s rozvodom so svojou ženou Aňou redakcii Expresu poskytol manažér Ivety Bartošovej Tomáš Gottlieb. Práve jemu sa mal Láďa zveriť, že by sa chcel k nej vrátiť.

Voči článku sa ostro ohradila Štaidlová a svojho zosnulého exmanžela vôbec nešetrila. „Späť toho fatálneho hypochondra, ktorého adeptky na speváčky museli obsluhovať aj v posteli?!“ cituje jej slová český web ahaonline.cz a pokračuje: „Ona ma od neho oslobodila. Keď sa do nej pred 50-kou zamiloval, tak ma vlastne zachránila. Ja by som sa s ním po takej dobe už asi nerozišla a všetky jeho vrtochy by som musela znášať ja,“ zakončila.