19. jún. 2023 o 13:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Mirgovej radikálna zmena vzhľadu: Od tohto ju odhováral aj kaderník! Aha, ako vyzerá teraz

placeholder
Speváčka Dominika Mirgová
Zdroj: Instagram/ dominikamirgovaofficial

Kaderníka musela veľmi dlho prehovárať.

Domáce promi
19. jún. 2023 o 13:00
Mirgovej radikálna zmena vzhľadu: Od tohto ju odhováral aj kaderník! Aha, ako vyzerá teraz

Kaderníka musela veľmi dlho prehovárať.

Speváčka Dominika Mirgová, ktorá si pred časom prešla náročnými vzťahovými peripetiami, je, ako sa zdá, z najhoršieho vonku. Keďže sa blíži leto, rozhodla sa, že podstúpi radikálnu zmenu imidžu. Zbavila sa svojej starej blond farby a pochválila sa novým účesom. Z toho, čo má najnovšie na hlave, nie sú dvakrát nadšení poniektorí fanúšikovia a dokonca ani jej kaderník Jirko Blatný.

"Farba je pekná, ale k tebe nie. Zostarla si," znel jeden z nie veľmi nadšených komentárov od istej fanúšičky. Dominika na Instagrame zverejnila zábery, kde ukázala novú farbu vlasov, hoci sama priznala, že kaderníka musela dlho prehovárať. Ten totiž nebol nadšený myšlienkou, že si zvolila práve hnedú farbu.

"Tak a je to tu. Zvolili sme kompromis, s ktorým sme spokojní obaja. Ja si myslím, že každá žena občas potrebuje zmenu a ja som toho môjho Jirášku prehovárala už tak dlho. Tentokrát sme sa rozhodli pre taký stred, nech neskolabuje. A ja si zvyknem na tmavšiu," napísala Dominika na Instagram pod záber, kde vidno, že jej blond vlasy sú už fuč.

Speváčka je z tejto premeny nadšená a na sociálnu sieť následne pridala ďalšiu fotografiu svojej novej frizúry. Okrem kritických ohlasov na jej novú farbu vlasov sa v komentároch objavila značná väčšina ľudí, ktorí jej vzhľad chvália. Čo si myslíte o Dominikinej premene vy? Pozrite si fotky v galérii.