23. apr. 2024 o 12:00
krsk, Koktejl

Adam Bardy si v Let’s Dance nebral servítku, rázne slová o manželke: Ja mám doma...

placeholder
Herec Bardy rozosmial všetkých.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza, TV Markíza

Do tanečnej šou zavítal známy herec.

Domáce promi
23. apr. 2024 o 12:00
Adam Bardy si v Let’s Dance nebral servítku, rázne slová o manželke: Ja mám doma...

Do tanečnej šou zavítal známy herec.

Ide do tuhého! Nablýskaná tanečná šou Let's Dance prešla v nedeľu 21. apríla do ôsmeho kola, v ktorom súťažili už len speváčka Tina, herec Jakub Jablonský, herečka Anna Jakab Rakovská, herečka Petra Dubayová a herec Juraj Loj. So šou sa musel opäť rozlúčiť jeden pár, ktorý si už budúci týždeň v semifinále nezasúťaží. V Let’s Dance skončili Tina a Vilém Šír.

Na fialovom koberci sa tentoraz ukázali tváre ako Maca Zábranská z televízneho hitu Mama na prenájom, ktorá priviedla aj sestru, influencerky Natália, Kika a FashionSpy, tanečnica Natália Glosíková, moderátorka Lucia Hablovičová, moderátor Vratko Sirági s maminou, moderátorky Vera Wisterová a Miriam Kalisová.

Počas večera Anička Jakab Rakovská a jej tanečník Jaro znázornili svojím contemporary tancom stret mužského a ženského sveta. Ich výkon špeciálneho porotcu Adama Bardyho totálne dostal. "Toto je naozaj fyzický výkon. Bolo to drsné, bolo to živelné. Ja len dodám, pani Drexler, vy ste povedali, že to musí byť zlý vzťah. Nemusí. Základom contemporary je to, aby sme aj bez toho, aby ste nám to povedali, vedeli ten príbeh," uviedol Bardy.

"Ja som ho vedel hneď. A vedel som aj povedať, odkiaľ je tá postava. Tá žena. Je z východu. Ja mám doma východniarku, toto bola bežná večera! Jak si ju tu ťahal za nohu medzi tým stolom, to úplne vážne tak chodí. Ja som vám veril všetko do posledného detailu, presne viem, ako to chodí, ďakujem," dodal herec a rozosmial celú sálu. Pobavenie neskrývala ani jeho krásna manželka Bibiána Bardy.