20. máj. 2023 o 20:00
lv, Koktejl

Anne sa zrútil svet: Strašná smrť jej dcérky († 4) na skákacom hrade!

placeholder
Nešťastná náhoda pripravila o život malé dievčatko. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Víkend plný zábavy sa zmenil na horor!

Správy
20. máj. 2023 o 20:00
Anne sa zrútil svet: Strašná smrť jej dcérky († 4) na skákacom hrade!

Víkend plný zábavy sa zmenil na horor!

Štvorročné dievčatko bolo minulý víkend so svojou matkou na výlete v parku v ukrajinskom meste Mykolajiv, keď došlo k tragédii. Valériu údajne našli zamotanú do lán spojených so skákacím hradom po tom, ako sa nešťastnou náhodou obesila, píše The Sun.

Jej matka Anna požiadala zamestnancov zábavného parku, aby jej dcéru skontrolovali, naskytol sa im hrozivý pohľad. Miestne médiá uvádzajú, že policajti zistili, že traja zamestnanci, ktorí mali na Valériu dohliadať, boli rozptýlení svojimi smartfónmi keď zomrela.

Blízka rodinná priateľka Natalia Kuchynska uviedla, že Anna si spočiatku myslela, že jej dcéra "stratila vedomie počas hry v horúčave", a snažila sa ju prebudiť. Ďalej uviedla, že zamestnanci parku "po nájdení Valérie z miesta činu utiekli". „Anna je zo straty zdrvená. Deň pohrebu bol veľmi ťažký,“ pokračovala. Podľa pani Kuchynskej jeden svedok zavolal sanitku, zatiaľ čo ostatní na dievčatko striekali vodu a pokúšali sa o resuscitáciu. Valéria však bola údajne mŕtva, kým prišla sanitka.

Majiteľku (45) skákacieho hradu zadržala polícia v rámci prebiehajúceho vyšetrovania. V prípade uznania viny jej hrozí až osem rokov väzenia. „Predbežne sa zistilo, že štvorročné dievčatko sa pri hre na skákacom hrade zamotalo do slučiek na stene hradu. Podľa predbežných zistení expertov dieťa zomrelo v dôsledku udusenia," uviedol šéf polície v Mykolajivskej oblasti Sergej Šajchet.