08. dec. 2022 o 17:00
Famous.cz, Koktejl

Prevalilo sa obrovské tajomstvo milenca princeznej Diany: Toto robil za jej chrbtom?!

placeholder
Princezná Diana a Dodi Fayed zomreli pri tragickej nehode v Paríži.
Zdroj: Profimedia

A je to vonku!

Celebrity
08. dec. 2022 o 17:00
Prevalilo sa obrovské tajomstvo milenca princeznej Diany: Toto robil za jej chrbtom?!

A je to vonku!

Bývalá modelka Annie Cardone dostala od egyptského podnikateľa Dodiho Al-Fayeda zásnubný prsteň. Napriek tomu sa jeho manželkou nestala. Rozišla sa s ním a on zostal s princeznou Dianou. Annie teraz vyhlásila, že istý čas Dodi randil s ňou aj s Dianou zároveň. A že si dodnes vyčíta, že nedala Dodimu druhú šancu, o ktorú žiadal. Možno by on aj Diana dnes žili.

„Keby som mu dala ešte šancu, bolo by všetko inak? Zmenila by sa história? To je bremeno zodpovednosti, ktorú cítim... Keď som ho videla naposledy, prosil o ďalšiu šancu. Plakal. Vzlykal. Hovoril mi, že ma miluje, a bolo neuveriteľne ťažké ho takto vidieť. Stále sa tým trápim,“ zverila Cardonedenníku The Sun.

Päťdesiatsedemročná Annie žije v Canterbury v grófstve Kent a na svojho bývalého spomína so slzami v očiach. „Bol neuveriteľne milujúci a nežný. Bolo to veľmi vášnivé a intenzívne,“ povedala v pohnutej chvíľke denníku The Sun.

O Diane spomenula jediné: „Obe sme mali veľké šťastie, že sme boli na strane príjemkýň jeho lásky. Nebolo mnoho takých žien.“ Päťkrát vydatá Annie sa s Dodim stretla v lete 1996 v najdekadentnejšom londýnskom nočnom klube Tramp.

„Niekoľko hodín v noci sme sa muchlovali. Vstávala som o šiestej hodine ráno a musela si požičať jeden z jeho polo svetrov Ralph Lauren, aby som si ho obliekla na cestu hanby do práce,“ spomenula Annie na prvú noc s Dodim.

Svoj románik s multimilionárom, ktorý trval takmer rok, sa rozhodla prerušiť, pretože tušila, že existuje iná žena. Diana. Všetko jej došlo, keď Dodi náhle zrušil Vianoce v Colorade, ktoré mali tráviť lyžovaním s Brucom Willisom a Demi Mooreovou. Čoskoro na to sa dozvedela všetko z médií. Dodi neskôr márne žiadal o druhú šancu.