22. jún. 2023 o 14:30
krsk, Koktejl

Stretnutie Tomáša a Marcely z Ruže pre nevestu okomentovala Petrana: Prasklo veľké tajomstvo?!

placeholder
Petrana z Ruže pre nevestu prehovorila o Marcele.
Zdroj: Instagram/petranagala, Instagram/tomas_tarr

Mladá Slovenka nečakane zamiešala karty.

Domáce promi
22. jún. 2023 o 14:30
Stretnutie Tomáša a Marcely z Ruže pre nevestu okomentovala Petrana: Prasklo veľké tajomstvo?!

Mladá Slovenka nečakane zamiešala karty.

Šou Ruža pre nevestu pred mesiacmi predstavila nezadaného podnikateľa Tomáša Tarra (30), ktorý hľadal dokonalú ženu v exotickom Turecku. Vyberal si spomedzi 18 súťažiacich. Mimo Petrany, ktorá šou nakoniec vyhrala, bola výraznou favoritkou sexi Marcela. Po stretnutí Tomáša a Marcely na Slovensku prehovorila Petrana pre Plusku.

Vypadnutie Marcely, ktorá padla Tomášovi do oka hneď v prvej epizóde, bolo obrovským šokom ako pre divákov, tak pre jej sokyne v láske. Tomáš sa ju rozhodol vyradiť po spoločnom rande, na ktorom boli s Terezou, Petranou a Dianou. Keď si ju zavolal do súkromia, neubránili sa slzám. "Je mi to ťažké vyjadriť slovami, ale mám taký pocit, si to aj sama povedala, že momentálne voči mne nemáš žiadne city. Že sa ti proste páčim fyzicky," začal Tomáš.

"Pozri, Tomi, ja som milovala, veľmi som milovala a čo sa týka citov, kým ich tak nevnímam, tak ich tak nepoviem. To, že ťa nemilujem neznamená, že mi s tebou nie je úžasne," vysvetlila Marcela. Medzi ňou a Tomášom to neustále iskrilo, no nemyslel si, že by to neskôr fungovalo. Koniec čakal aj jeho vzťah s víťazkou Petranou. Dvojica si dala zbohom po 5 mesiacoch.

Stretnutie s Marcelou

Tomáš sa po krachu vzťahu s Petranou a príchode na Slovensko rozhodol splniť svoj sľub a stretnúť sa s Marcelou. "Nielenže som v šou zistila, že Tomi sa nebojí prejaviť emócie a city, tak som aj zistila, že Tomáško drží sľuby a zobral ma na kávičku," uviedla v príspevku na sociálnych sieťach. Zábery z ich stretnutia nájdete v galérii pod článkom.

Ako uvádza Pluska, mnohí ľudia mali vidieť dvojicu spolu už skôr. "Videli sme vás, ako ste si užívali na kúpalisku v Štúrove, prečo to tajíte?" citujú napríklad Slovenku Katarínu.

Zarobila si na problém?

Pre slovenský web reagovala na stretnutie dvojice aj sebavedomá Petrana z Bratislavy. Čo hovorí na spojenie Tomáša a Marcely? "Je to úplne pochopiteľné, keďže Marcela ide do novej série Farmy a treba ju momentálne promovať. Vôbec sa tomu nečudujem, hlavne po vzhliadnutí toho jasne naplánovaného stretnutia 'prichyteného paparazzmi'," napísala Pluske Petrana.