14. okt. 2022 o 04:30
mob, Koktejl

Tabák si znova rypla do Bittó Cigánikovej: Nebolo to prvýkrát, kedy sa opila na mol!

placeholder
Romana Tabák a Jana Bittó Cigániková.
Zdroj: Instagram

Ani po týždňoch si nedajú pokoj.

Slovensko
14. okt. 2022 o 04:30
Tabák si znova rypla do Bittó Cigánikovej: Nebolo to prvýkrát, kedy sa opila na mol!

Ani po týždňoch si nedajú pokoj.

Na konci septembra šokovala slovenská poslankyňa Jana Bittó Cigániková (39) statusom, v ktorom písala, ako ju napadla jej kolegyňa z NR SR Romana Tabák (31). Dvojica si celé dni vymieňala štipľavé odkazy a dokonca padli aj trestné oznámenia a výzvy na testy na drogy.

Keď sa už zdalo, že celá situácia sa upokojila a na hanebný incident verejnosť zabudne, olej do ohňa priliala bývalá tenistka.

Bittó Cigániková bola v stredu hosťom diskusnej relácie Moniky Tódovej z Denníka N, v ktorom sa za škandál ospravedlnila a verila, že táto téma sa už uzavrela. „Dúfala som, že táto téma už umrela a nikdy nevstane z mŕtvych. No nedá sa to hodnotiť nijako pozitívne. Je mi to veľmi ľúto. Chápem, že mám ostrý jazyk, že to nepoteší, nevedela som, že sa pani poslankyňa nedokáže ovládať. Mala som sa zdvihnúť a odísť a vôbec to neriešiť.

Mrzí ma to, je mi to ľúto, o to viac, že reprezentujeme ženy v politike, a toto posilňuje hlúpe stereotypy. Jediné, čo som mohla urobiť, bolo podať trestné oznámenie. Zdalo sa mi, že to je kultivovaný spôsob, ako dať najavo, že to nie je v poriadku. Verte mi, že toto je príučka, nečakala som to a mrzí ma to,“ prezradila saskárka.

Jej vyjadrenie neuniklo druhej účastníčke incidentu, ktorá na sociálnej sieti okamžite reagovala. „Pani Ciganiková opäť klame a zavádza. Ospravedlnenie prijímam a odpúšťam jej! Všetci svedkovia videli na vlastné oči, ako ma napadla fyzicky a verbálne! Nebolo to prvýkrát, kedy sa opila na mol a napádala ľudí! Bola v 'nepríčetnom stave' a vulgárne urážala moju rodinu," napísala Tabák.

"Zahnala sa na mňa po tvári a ako sa zahnala druhýkrát, strhla mi z hlavy šiltovku a hodila ju do miestnosti. Ja som sa bránila. Mrzí ma, že som sa nechala vyprovokovať a uštedrila jej úder, po ktorom sa upokojila. Polícia už prijala trestné oznámenie!“ dodala na záver.