Domáce promi
video Video
photo Foto
06. okt. 2024 o 06:00
krsk, Koktejl

Richard Sulík zobral vajcia a začali sa diať veci: Z toho, čo ukázal na sociálnej sieti, sú fanúšikovia hotoví!

placeholder
Bývalý predseda strany SaS Richard Sulík.
Zdroj: instagram/richard_sulik

Vo svojom novom projekte plánuje pokračovať až do volieb.

Domáce promi
06. okt. 2024 o 06:00
Richard Sulík zobral vajcia a začali sa diať veci: Z toho, čo ukázal na sociálnej sieti, sú fanúšikovia hotoví!

Vo svojom novom projekte plánuje pokračovať až do volieb.

Zakladateľ opozičnej politickej strany SaS a jej bývalý šéf Richard Sulík sa v septembri vzdal úlohy poslanca Národnej rady SR. Svoj odchod odôvodnil tým, že potrebuje po 15 rokoch získať od politiky odstup.

"Politike som sa venoval 15 rokov. Založil som stranu Sloboda a Solidarita a dotiahol ju päťkrát do parlamentu. Zaviedol som rovnú daň, do Košíc som dotiahol Volvo a pre 2 milióny domácností som vybavil naozaj lacný prúd. Nič v mojom živote som nerobil dlhšie ako politiku. Ale už počas mojej politickej kariéry som vydal tri kuchárske knihy. A to preto, lebo varenie je moje veľké hobby," uviedol Sulík pred pár dňami na Instagrame.

Bývalý šéf SaS nevylučuje, že bude kandidovať v najbližších parlamentných voľbách, ktoré budú najneskôr v roku 2027.

"Po tom, čo som v septembri vrátil mandát a zamýšľal som sa nad tým, čo budem robiť do najbližších volieb, som sa rozhodol spojiť toto moje hobby s mojou najbližšou činnosťou. A takto vznikol KulinaryLab. Môj hosťovský byt sme premenili na kombináciu nahrávacieho štúdia a kuchynského laboratória. Vždy, keď niečo otestujeme a vysvetlíme, tak vám aj ukážeme najlepší a takisto dobre otestovaný recept," pokračuje.

"Nájdete nás na Patreone (platená platforma pre obsahy rôznych tvorcov, pozn. red.). Každý pracovný deň pridáme jedno pútavé video, vidíme sa," odkázal priaznivcom Sulík. Svoj sľub splnil hneď v piatok.

Štart s vajíčkami

Politik odštartoval nový projekt s vajíčkami. "Aká je ideálna kombinácia času a teploty pri varení vajíčok? Ukážeme vám fascinujúci výsledok testovania s použitím metódy Sous Vide," píše pri videu na sociálnej sieti. VIDEO nájdete na konci článku.

"Excelovská tabuľka z vajíčok? Aj o tomto je KulinaryLab," dopísal Sulík napokon k výsledkom svojho pokusu. Všetky fotky vajíčok nájdete v galérii pod článkom. Na jeho príspevky zareagovali aj mnohí Slováci. Nie vždy išlo o chválu.

"Výborný content (obsah, pozn. red.). Držím palce," napísal Pavel. "Môj muž sa pýta, či ste stratili zmysel života. Ja sa bavím," uviedla Renka. "Jedno 10/65, poprosím," pridala sa Diana. "Totok, to ma bude baviť," chváli Sisa. "Najlepší obsah na Cz/Svk scéne," dodal s trochou irónie Jakub. "Rišo, diki. Cooking is relax (varenie je relax, pozn. red.)," uzatvoril Johan.