30. jan. 2024 o 11:00
žani, Koktejl

Rodina Dajany († 28) prežíva ďalšiu bolesť: Krutá rana pár mesiacov po smrti mladej trénerky

placeholder
Trénerka Dajana náhle zomrela začiatkom augusta.
Zdroj: Instagram/dajul_d

Rodina sa nestihla spamätať z jednej tragédie, keď prišla ďalšia.

Domáce správy
30. jan. 2024 o 11:00
Rodina Dajany († 28) prežíva ďalšiu bolesť: Krutá rana pár mesiacov po smrti mladej trénerky

Rodina sa nestihla spamätať z jednej tragédie, keď prišla ďalšia.

Smrť fitnes trénerky Dajany Dulovcovej († 28) vlani v auguste otriasla Slovenskom. Mladú ženu z Prievidze našla doma vo vani jej mama s babkou, informoval Nový Čas. Ivona (48) sa s dcérou snažila spojiť celý deň, no neúspešne. "Myslela som si, že má toho veľa, že nestíha a zavolá. Ona však nevolala, ale neriešili sme to, lebo viem, že občas sa stalo, že deň nezavolala. Keď už však vo štvrtok (10.8.) nezdvíhala, začali sme mať trošku strach," opísala momenty, kedy ešte nevedela, čo sa stalo.

S babičkou mladej ženy sa vybrali do Prievidze. Na to, čo nasledovalo, nikdy nezabudnú. "Otvorila som dvere a kričala: ,Dajanka, kde si‘. Prišli sme s mojou mamou do kúpeľne a bol tam strašný pohľad. Nikdy na to nezabudnem. Dajanka ležala nehybne vo vani," povedala plačúca žena.

To, že by si brunetka siahla na život, mama razantne odmietla. "Mala to najšťastnejšie obdobie, aké si len mohla želať. Mala skvelého priateľa, ten ju tak veľmi miloval, tak veľmi mu ona zmenila život. Aj mi povedal, že by si ju chcel vziať za ženu. Maľovala obrazy, piekla torty, milovala kone a príroda bola jej resetom," vymenovala. Netuší, ako bude žiť bez dcéry. "Ona bola naše slniečko, naša radosť, náš život. Bez nej akoby sa zastavil svet," žiali Ivona.

O pár mesiacov neskôr zasiahla rodinu ďalšia krutá rana. Do neba za Dajanou odišiel aj jej otec Mário. "Dnes ráno sme sa dozvedeli smutnú správu, že nás navždy opustil človek, ktorý sa veľmi podieľal na organizácii pri začiatkoch Djembe Picnicu. Ďakujeme ti za každú chvíľu, a že boli riadne veselé. Ďakujeme za úžasné zážitky, na ktoré nikdy nezabudneme. Sme veľmi radi, že sme sa stihli ešte posledné leto vidieť," priniesla komunita Djembe Picnic. "Vyzerá to, že sa nešťastne utopil pri svojom milovanom rybolove," dodali.