27. nov. 2022 o 20:00
aza, Koktejl

Žena vyhrala v lotérii rozprávkovú sumu: Reakcia jej priateľa Andyho pobúrila internet!

placeholder
So svojou výhrou mala jasné plány, tie sa jej priateľovi nepáčili (ilustračné foto).
Zdroj: iStock

Mohol sa takto zachovať?

Zahraničie
27. nov. 2022 o 20:00
Žena vyhrala v lotérii rozprávkovú sumu: Reakcia jej priateľa Andyho pobúrila internet!

Mohol sa takto zachovať?

Žena vyhrala v lotérii rozprávkovú sumu. S peniazmi mala už plány, no jej priateľ jej dal poriadne studenú sprchu. Šokovaná a nahnevaná žena sa obrátila na známu platformu Reddit, kde ľuďom rozpovedala svoj príbeh a žiadala o rady.

Po výhre v lotérii si nemenovaná žena spravila starostlivé plány s jej výhrou. Keď sa o ne podelila so svojím priateľom, prišiel poriadny šok. Muž od nej chcel drahé dary, ktoré mu mala zaobstarať z jej novonadobudnutej výhry. Zúfalá žena hľadala rady od ľudí na sieti Reddit. Tam vysvetlila, že peňazí sa nechcela dotknúť dovtedy, kým by to neprebrala so svojím finančným poradcom. Na sociálnej sieti všetci podporili jej rozhodnutie, zatiaľ čo správanie jej priateľa prudko odsúdili.

26-ročná žena ďalej vysvetlila, že so svojím partnerom Andym (30) tvoria pár menej ako jeden rok. Dvojica spolu momentálne nežije a výhra bola vložená na jej bankový účet. Odkedy žena vyhrala, jej partner na ňu začal naliehať a nebral do úvahy jej rozhodnutie nemíňať peniaze, kým sa o tom neporadí s odborníkom.

Jediné rozhodnutie, ktoré už urobila je, že by si chcela užiť menšiu sumu zo svojej výhry, časť by chcela použiť na pomoc svojej rodine a zvyšok investovať do zabezpečenia budúcnosti. „Andy má však iné plány,“ napísala v príspevku žena. Vysvetlila, že chce od nej veľa vecí, vrátane Tesly, ktorú podľa nej Andy absolútne nepotrebuje. Okrem iného chce dom s bazénom a začal hovoriť aj o tom, že by si s ňou chcel založiť rodinu, informuje denník Mirror.

„Odmietla som všetky jeho žiadosti a povedala som mu, že na prvom mieste sú nevyhnutnosti. Peniaze zostanú nedotknuté, kým sa neporozprávam so svojimi finančnými poradcami,“ napísala. “Nie je veľmi šťastný. Nazýva ma držgrošom a lakomcom. Hovorí mi, že ho už nemilujem. Povedal mi tiež, že šetrím, aj keď nemusím, takže som podľa neho žgrloš,” dodala sklamaná výherkyňa.

„Najhoršie zo všetkého je, že teraz o tom povedal každému z našich priateľov a začali na mňa tlačiť. Teraz chcú, aby som stále financovala naše spoločné večery v meste a podobne. Boli veľmi krutí, keď som odmietla. Keď ma nazvú kravou, je to jedna z tých jemnejších urážok. Som zničená,” ukončila príspevok.

Na Reddite sa ľudí pýtala, či je naozaj také zlé, že chcela so svojimi peniazmi narábať zodpovedne a nechcela utrácať ľahkomyseľne. Komentáre boli plné podpory a mnohí sa priklonili na jej stranu. Podaktorí jej dokonca navrhovali, aby sa s Andym rozišla. “To neveští nič dobré… Ako sa mohol po 7 mesiacoch randenia rozhodnúť, že má nárok na tvoje peniaze?” napísal jeden z rozčúlených komentujúcich. "Čo najskôr ho pošli k vode! Nekupuj mu ani balík žuvačiek," pridal sa ďalší. “Rozíď sa s ním hneď teraz!” napísal posledný.