15. apr. 2024 o 09:30
krsk, TASR, Koktejl

Ľudia zbadali, ako vyzerá Boris Kollár teraz, zavalili ho otázkami: Najnovšia FOTO ich šokovala!

placeholder
Multiotecko Boris Kollár na fotke z roku 2023 v Dubaji.
Zdroj: Instagram/kollarboris

Jednou fotkou spustil celý rad otázok.

Domáca politika
15. apr. 2024 o 09:30
Ľudia zbadali, ako vyzerá Boris Kollár teraz, zavalili ho otázkami: Najnovšia FOTO ich šokovala!

Jednou fotkou spustil celý rad otázok.

Bývalý predseda NR SR Boris Kollár (58) už niekoľko týždňov oddychuje v Dubaji v Spojených arabských emirátoch. Sú tam s ním aj mama a priateľka Laura Vizváryová so spoločným synčekom. Partnerka podnikateľa na miestnej klinike absolvovala operáciu nosa u vyhláseného ukrajinského plastického chirurga Maxima Ivanchuka. Boris bol celý čas po jej boku. Teraz si už užívajú v apartmáne s bazénom na streche a úžasným výhľadom na mesto luxusu.

Mamička Kollárovho synčeka Abnerka, ktorý sa narodil len vlani v júli, je ženou, ktorá ho dohnala ku zmenám. Známy multiotecko minulý rok nielenže začal zverejňovať fotky s ňou, čo nebýva u matiek jeho detí vôbec zvykom, ale tiež s Laurou strávil týždne v Dubaji či niekoľko dní na Donovaloch. To najväčšie prekvapenie prišlo, keď na jej popud vyskúšal aj zmenu vizáže a nechal si transplantovať vlasy v Turecku.

Šéf klubu Sme rodina absolvoval transplantáciu v Istanbule. "Tak ja sa už dám nahovoriť asi na všetko… Snáď to nebudem ľutovať, prvé pocity z kliniky sú úžasné, tak vám dám vedieť neskôr," uviedol na sociálnych sieťach pred zákrokom. Všetko dobre dopadlo a Boris musel čakať, kým mu vlasy vypadajú a znova narastú. Teraz už je v procese rastu nových vlasov.

Keď zverejnil aktuálnu fotku z Dubaja, fanúšikom to nedalo a hneď hľadali nové bujné háro. "Dobrý deň, ako vlasy rastú?," spýtala sa Ingrida. "Kde máš vlasy? Veď som čítala, že si bol v Turecku," pridala sa ďalšia fanúšička. "Hľadám vlasy," poznamenala Andrejka. Fotku, ktorá podnietila tieto otázky, nájdete v galérii pod článkom.

Kollár nedávno prezradil v markizáckej Smotánke, že tesne pred zákrokom dostal strach. "Na to mi Laura začala vrešťať do telefónu, že v žiadnom prípade, že ona to vybavila a dostal som to ako darček. Že to proste neexistuje. Dala to do takej polohy, že už som sa začal hanbiť, ako keby som z toho bol pokakaný, že sa bojím. Jasné, že som sa bál," prekvapil. A čo sa stane, ak vlasy nevyjdú a nenarastú podľa plánu? "Ak nie, tak potom také kúty urobím ja jej," zažartoval Kollár. Má sa Laura obávať?