15. apr. 2023 o 13:00
mob, Koktejl

Hrôza pre rodinu z Petržalky: Pred pohrebom prišli na cintorín, čakal ich tam šok!

placeholder
Rodine niekto ukradol hrob príbuzných (ilustračné foto).
Zdroj: iStock

Rodina nevie, čo si počať.

Domáce krimi
15. apr. 2023 o 13:00
Hrôza pre rodinu z Petržalky: Pred pohrebom prišli na cintorín, čakal ich tam šok!

Rodina nevie, čo si počať.

Sestry Ľubica a Adriana prišli o matku a ako miesto večného odpočinku jej vybrali hrob neďaleko starých rodičov v bratislavskej Petržalke, uvádza vo svojej reportáži TV JOJ. S hrobom bolo najskôr všetko v poriadku, horeli na ňom sviečky a na pomníku boli kvety, šok pre rodinu prišiel pred poslednou rozlúčkou.

Keď dorazili na cintorín skontrolovať mamino miesto, obďaleč si všimli skazu, ktorú zanechali neznámi vandali. „Prišla som sem a nič tu nebolo,“ uviedla vnučka nebohých Ľubica. „Otec si myslel, že dostane infarkt. Nestačí, že stratí manželku, s ktorou bol 60 rokov, ale ešte aj toto? My sme sa mu to báli povedať,“ doplnila jej sestra Adriana.

Po pomníku ani masívnom kameni nezostalo ani stopy. „Ten, kto to spravil, sa môže hanbiť. Je mi to strašne ľúto,“ povedala zdrvená Ľubica. „Jednoznačne to musel niekto v odstrániť, ukradnúť, znehodnotiť a zneuctiť,“ myslí si jej sestra.

Rodina dúfa, že páchatelia nechali na pokoji aspoň truhlu s ich starými rodičmi. „Mali by tam byť. Ak nevykopali aj ten hrob, to nevieme. Snáď ich nechali v pokoji odpočívať,“ povedala Ľubica.