24. jún. 2023 o 18:00
mob, Koktejl

Predpoveď Baby Vangy, z ktorej behá mráz po chrbte: V tomto roku nastane KONIEC sveta!

placeholder
Baba Vanga predpovedala koniec sveta (ilustračné foto).
Zdroj: iStock

Legendárna vedma vyriekla predpovede, ktoré sa plnia.

Zahraničné správy
24. jún. 2023 o 18:00
Predpoveď Baby Vangy, z ktorej behá mráz po chrbte: V tomto roku nastane KONIEC sveta!

Legendárna vedma vyriekla predpovede, ktoré sa plnia.

Slepá mystička Baba Vanga odovzdala svetu dojemné posolstvo niekoľko dní predtým, než zomrela, píše The Mirror. Táto 85-ročná žena naďalej ohromuje ľudí svojimi „strašidelne presnými“ predpoveďami napriek tomu, že pred viac ako dvoma desaťročiami zomrela na rakovinu prsníka.

Hovorí sa, že bulharská vedma okrem iných historických udalostí predvídala Brexit, útoky z 11. septembra aj smrť princeznej Diany. Vo svojom poslednom rozhovore pred smrťou Baba Vanga poslala svetu naliehavý odkaz a povedala: „Neznášajte sa navzájom, pretože ste všetci moje deti!“

Na rok 2023 predikovala hneď päť zásadných udalostí. Prvou má byť zmena obežnej dráhy Zeme, čo spôsobí zvýšenie radiácie a masívny nárast teplôt. Tento rok by nás malo zasiahnuť aj slnečné cunami. Mohlo by to vyústiť do poškodenia technológií a veľkých blackoutov (výpadkov) a problémov s komunikáciou.

Baba Vanga tiež varovala pred použitím biologických zbraní a jadrovým výbuchom. V poslednej predpovedi pre rok 2023 tvrdí, že prirodzené pôrody môžu byť zakázané a ľudia začnú rásť od počiatku v laboratóriách. Zatiaľ sa ale nič z toho nestalo!

Kedy nastane koniec sveta?

Podľa bulharskej veštice bude v roku 2025 väčšina Európy neobývaná, v roku 2028 ľudstvo objaví nový zdroj energie a dostane sa na planétu Venušu a v roku 2033 stúpnu hladiny morí.

Rok 2288 má priniesť vznik cestovania v čase a do roku 3797 majú všetci ľudia opustiť Zem. Rok 4599 označuje ako rok, kedy ľudstvo dosiahne nesmrteľnosť, až napokon v roku 5078 opustí vesmír. Skutočný koniec sveta má však podľa Vangy nastať v roku 5079.