19. apr. 2024 o 11:48
vmr, Koktejl

Módna šou plná známych tvárí: Verešová žiarila a prišla aj ministerka Šimkovičová s dcérou!

placeholder
Bratislavské módne dni.
Zdroj: Branislav Vartovník

V Bratislave to opäť žilo.

Celebrity
19. apr. 2024 o 11:48
Módna šou plná známych tvárí: Verešová žiarila a prišla aj ministerka Šimkovičová s dcérou!

V Bratislave to opäť žilo.

Veľký módny sviatok pokračoval aj druhým dňom. Na Bratislavských módnych dňoch sa v Refinery Gallery predstavilo množstvo módnych návrhárov: Michaela Ľuptáková, Zuzana Haková, Katarína Žiak, Kristína Bánovská, Martina Vrabelová, Svadobný salón Weda, Annamária Kiss Kósa, Lombardi Fashion House, Jana Pištejová.

Druhý deň Bratislavských módnych dní sa niesol v znamení prítomnosti mnohých známych tvárí slovenského šoubiznisu. Niektorí si prišli šou vychutnať ako hostia, no mnohí boli aj súčasťou prehliadky. Pre Lombardi Fashion House predvádzal známy raper Michal Straka alias Ego. Modely známej návrhárky Jany Pištejovej odprezentovala na móle už tradične topmodelka Andrea Verešová, ktorá žiarila v červenej róbe, súčasťou prehliadky bola aj spevácka diva Sisa Lelkes Sklovska, modelka a moderátorka Mária Zelinová, influencerka Lucia Mokráňová a v bielej róbe všetkým vyrazila dych podnikateľka a influencerka Zuzana Strausz Plačková.

O sprievodný spevácky program sa postarala speváčka Patrícia Vittek s talentovanou dcérou Thiou. Medzi pozvanými hosťami bola aj ministerka kultúry Martina Šimkovičová, ktorej taktiež robila garde jej mladšia dcéra Sofia. Zábery z druhého dňa Bratislavských módnych dní nájdete vo fotogalérii.