29. sep. 2022 o 13:00
krsk, Koktejl

Dráma v Tvojej tvári: Markizácka hviezda Liv Bielovič skončila v slzách!

placeholder
Herečka Lívia Bielovič.
Zdroj: Instagram/livbielovic_official

Fyzickú námahu vystriedala tá emočná. Známa herečka zo seriálu Druhá šanca prekvapila divákov.

Celebrity
29. sep. 2022 o 13:00
Dráma v Tvojej tvári: Markizácka hviezda Liv Bielovič skončila v slzách!

Fyzickú námahu vystriedala tá emočná. Známa herečka zo seriálu Druhá šanca prekvapila divákov.

Lívia Bielovič najnovšie hviezdi v šou Tvoja tvár znie povedome. Napriek veselému formátu priznala, že nie je všetko také, ako sa zdá. Herečka má za sebou nepríjemný rozvod, ktorý nechal jej dušu pošramotenú, píše denník Nový Čas. Rany sa jej znova otvorili v známej šou.

Večne usmiate žieňa malo trpieť v nefunkčnom manželstve a svoje potreby odsúvať na druhú koľaj. Vo vzťahu sa podľa informácií denníka utiahla natoľko, že skončila v nemocnici a bojovala o život.

Jej bolesť uvidia diváci v najbližšej časti markizáckej šou. Herečka stvárni Oliviu Newton John s piesňou Hopelessly devoted to you a po vystúpení prepukne do plaču. Okamžite si to všimne moderátor Martin Nikodým. "Mne to pripadalo, ako keby ti to niečo pripomenulo z tvojho života," cituje Nový Čas Kulyho, ktorému herečka následne prikývne.

Nikodým sa však spýta, čo jej to pripomenulo. "Nešťastnú lásku. No a ja som ich zažila niekoľko po sebe dosť, takže už som vlastne prestala veriť, a preto mi to pripomenulo určité momenty v mojom živote. Ja nechcem plakať, prepáčte," priznala herečka.

Ťažké manželstvo

Lívia má za sebou manželstvo, v ktorom trpela. "Verím, že mnoho žien zabúda na to, že ak tu chcú byť pre svoju rodinu, potrebujú byť najprv samy v pohode. Namiesto toho, aby sa najprv postarali o seba, radšej obetujú prvé-posledné pre chlapa a zostávajú vo vzťahoch, ktoré nie sú v poriadku. No keď sa ocitnete medzi životom a smrťou, donúti vás to prehodnotiť priority a urobiť zmeny, ktoré ste sa dovtedy báli urobiť," vyhlásila Bielovič v rozhovore Šarm.