20. sep. 2023 o 14:30
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Trpké chvíle Sajfovej dcéry: Slzy a bolesť! Aha, čo musela 3-ročná Sárka prekonať

placeholder
Sajfa
Zdroj: Instagram/sajfa

Nebolo to jednoduché.

Domáce promi
20. sep. 2023 o 14:30
Trpké chvíle Sajfovej dcéry: Slzy a bolesť! Aha, čo musela 3-ročná Sárka prekonať

Nebolo to jednoduché.

Leto je za nami a na teplé slnečné počasie nám zostali už iba spomienky. Výnimkou nie je ani Sajfa, ktorý si s rodinkou uplynulé leto užil na úplné maximum. Ten si so svojimi deťmi a manželkou Veronikou vychutnal posledné augustové týždne v Spojených štátoch, hoci príchod celebritnej rodinky do zámoria až taký idylický nebol.

"Celá rodina sme mali kúpený biznisclass na rodinnú dovolenku a na letisku nám povedali, že jeden z nás musí ísť do economy, lebo lietadlo je prebookované. Na otázku prečo my, keď letíme s dvomi malými deťmi, povedali, že to určil systém a nevedia s tým nič spraviť," napísal pred odletom do USA.

Manželov napokon od seba odlúčili a Sajfa za cenu biznis letenky sedel so svojím synom v premium economy. Aj keď na túto nemilú spomienku manželia nikdy nezabudnú, je tu ešte jeden letný okamih, na ktorý budú spomínať s úsmevom na perách. Sajfa je otcom dvoch detí - 3-ročnej Sáry a ročného syna Šimona Kolomana. A práve dcéra obľúbenému spíkrovi urobila nesmiernu radosť a rozhodol sa o tom prehovoriť aj na sociálnej sieti.

"Tento moment mi z celého leta 2023 bude rezonovať asi najviac! Sára skočila do vody a bez pomôcok, pekne srdiečkami, pokojne preplávala na druhú stranu bazéna. A áno, chodili sme na plávanie a párkrát sme sa aj vytrápili a ešte tri mesiace dozadu nebola ochotná ponoriť hlavu," pochválil sa hrdý otec. Jedným dychom dodal, že kým sa Sárka naučila plávať, musela si prejsť aj náročnými chvíľami.

"Deti niekedy k veciam treba v správnej miere prinútiť a netreba sa vzdať. Slzy a bolesť ustúpia, sláva je večná!" zdôraznil Sajfa, ktorý natočil video, ako jeho dcéra bez problémov pláva v bazéne. Pozrieť si ho môžete tu: