Domáce promi
photo Foto
video Video
17. jún. 2023 o 16:00
krsk, Koktejl

Svarinskej sa spýtali na exfrajera Expl0iteda: Jej reakcia hovorí za všetko!

placeholder
Svarinská s Petrom Altofom.
Zdroj: Profimedia

Markizácku hviezdu zaskočila otázka o jej bývalom. Ako reagovala?

Domáce promi
17. jún. 2023 o 16:00
Svarinskej sa spýtali na exfrajera Expl0iteda: Jej reakcia hovorí za všetko!

Markizácku hviezdu zaskočila otázka o jej bývalom. Ako reagovala?

Herečka Kristína Svarinská (34), ktorá momentálne hviezdi v dobovom seriáli Dunaj, k vašim službám, sa okrem množstva iných filmových a seriálových úloh, zapísala do pamäti divákov aj účinkovaním v tanečnej šou Let's Dance. Kristína nielenže súťažila v 7. sérii, ale počas súťaže sa prevalil aj jej vzťah s o 7 rokov mladším youtuberom Petrom Altofom, ktorý si hovorí Expl0ited (26).

O pár mesiacov však bol ich vzťahu koniec. Iniciátorkou rozchodu mala byť práve Svarinská. K jej bývalej láske sa nečakane vrátili v šou slovenského stand-up komika a snúbenca Simony Salátovej. Joe Trendy na to šiel hneď zostra.

"Išla by si do Let's Dance ešte raz, kebyže ťa čaká celý ten náročný proces, myslím chodenie s youtuberom?" spýtal sa jej nečakane Joe. Herečka neskrývala prekvapenie. "Ahhh," dostala zo seba zamyslene a zvesila hlavu. Video si môžete pozrieť nižšie.

Všetko malo zaujímavé pokračovanie na kanáli YouTube. Po odmlke pokračovala Svarinská vo svojej odpovedi. "Vieš čo, ja by som... Potrebovala už ísť," povedala a pozerala si na ruku. Na to Joe poznamenal, že predsa nemá na ruke hodinky.

"Vieš čo, ja už som mentálne odišla," dodala, čím pobavila nejedného fanúšika. Dôkazom úspechu celej šou boli reakcie pri ukážke na sociálnych sieťach, ktorú komentoval aj samotný youtuber. Čo k tomu napísal, nájdete v galérii pod článkom.