08. dec. 2022 o 05:00
vmr, Koktejl

Plačková vyrukovala s prekvapivým priznaním: Vážne toto robila do 13-tich?!

placeholder
Zuzana Strausz Plačková.
Zdroj: Instagram/queen.plackova

Jedna fotka so synom viedla k odhaleniu, ktoré nikto nečakal.

Celebrity
08. dec. 2022 o 05:00
Plačková vyrukovala s prekvapivým priznaním: Vážne toto robila do 13-tich?!

Jedna fotka so synom viedla k odhaleniu, ktoré nikto nečakal.

Influencerka a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková je od septembra šťastnou mamičkou synčeka Diona. Odkedy priviedla drobčeka na svet, stal sa stredobodom jej vesmíru a o spoločné momenty sa delí aj s fanúšikmi na sociálnej sieti.

Nedávno zverejnila fotku s Dionkom, pričom v ruke držala synov cumeľ. Práve pre tento záber sa do nej obula fanúšička, čo viedlo k nečakanému odhaleniu zo Zuzaninej dávnej minulosti. "Ten dudlík mu pokazí zuby," napísala Slovenka na instagrame. Zuzanu to dohnalo k priznaniu, ktoré by nik nečakal. Ako tínedžerka mala totiž vskutku netradičnú záľubu.

"Inak keď tu máme tému, že cumeľ, tak viete o tom, že ja som nosila cumeľ do 13-tich? A vôbec nemám pokrivené zuby, ani som nikdy nemala a vždy som mala zdravé zuby. Čiže, nikdy som nemala žiadne problémy so zubami. Takže, je to veľmi individuálne," vysvetlila na rovinu.

"Možno aj záleží od toho, aký typ dudlíka dávate, ale vôbec si nemyslím, že by cumeľ mal kriviť zuby alebo niečo s nimi robiť, lebo ja som ten príklad, že do 13-tich som ich fakt mala, že vždycky keď som prišla zo školy a mala som dva, že jeden som mala v ústach a druhým som si brnkala po nose. A prišla som vždy zo školy, na desať minút som si podudlala a išla som von, takže cumľom tie krivé zuby asi nebudú," uzavrela influencerka.