16. mar. 2023 o 09:30
krsk, Koktejl

Video Borisa Kollára je HITOM: Slováci ho vysmiali aj sfúkli! Všimli ste si to aj vy?

placeholder
Kollár zverejnil video, kde si strieľa zo svojej povesti.
Zdroj: TikTok/@smerodina_boriskollar

Fanúšikov pobavil, no niektorých aj poriadne zarazil.

Slovensko
16. mar. 2023 o 09:30
Video Borisa Kollára je HITOM: Slováci ho vysmiali aj sfúkli! Všimli ste si to aj vy?

Fanúšikov pobavil, no niektorých aj poriadne zarazil.

Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) čoraz viac upriamuje pohľady na účet jeho poslaneckého klubu na sociálnej sieti TikTok. Pozornosť si vyslúžilo najmä februárové video, ktoré ukazovalo, ako zvláda Kollár Valentín. "Aj tebe sa dnes nedarí dovolať sa Borisovi?" pýta sa účet divákov pri videu. Väčšina z nich reagovala s nadšením z toho, že si zo seba vystrelil.

V úvode videa sa ukáže Kollár, ktorému volajú jeho mnohé lásky. Jedno číslo vytočí aj on. "Dobrý, Boris Kollár pri telefóne. Prosím pekne, máme Valentína a ja by som potreboval urobiť znova objednávku," hovorí Kollár do telefónu na čo sa ho kvetinárstvo spýtalo, či chce ako vždy 15 kytíc. "Viete čo, no ako obvykle, len dajte o 5 viac, dobre?" dodal na pobavenie najznámejší slovenský multiotecko.

Reakcie jeho fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. "Ruže zdraželi o 7€, odkedy ich Boris kupuje. Stali sa totiž nedostatkovým tovarom," komentoval Denis. "Má ten telefón toľko pamäte ešte?" pýta sa Janko. "Nemá chybu toto," baví sa Barborka. "Otec národa," dodal ďalší fanúšik.

Prišla však aj kritika, ktorá sa objavila na účtoch influencerov na Instagrame. Podotkli, že je nemiestne, keď takéto videá zdieľajú pod logom a taktovkou politického hnutia Sme rodina.