26. apr. 2024 o 05:30
žani, Koktejl

Krádež u Borisa Kollára?! Najstaršia dcéra Saša prosí vrátiť jeden kúsok

placeholder
Alexandra Horňáková
Zdroj: Instagram/ahornakova

Neuveriteľné, čo jej zmizlo.

Domáce promi
26. apr. 2024 o 05:30
Krádež u Borisa Kollára?! Najstaršia dcéra Saša prosí vrátiť jeden kúsok

Neuveriteľné, čo jej zmizlo.

Alexandra Horňáková, najstaršia dcéra Borisa Kollára, je zvyknutá na život v luxuse. Drahými darčekmi ju v minulosti zahŕňal otec a teraz sa k nemu pridal aj partner krásky. Blondínka už dlhšie randí s Neelom Virwanim, ktorý je synom indického miliardára.

Na veciach, ktoré vlastní mladej žene záleží, preto Sašu poriadne vytočilo, keď z jej šatníka zmizlo hneď niekoľko kúskov. "Niekto mi ukradol tieto šaty na mieru od oca z domu a dva kabáty. Takže by som poprosila danú osobu vrátiť aspoň tie šaty," penila. Prišla o krásnu červenú róbu, ktorú mala na sebe oblečenú v roku 2020 na Plese v opere.

Len nedávno pritom na sociálnej sieti ponúkala luxusné kúsky, ktoré jej len zaberajú miesto v skrini. "Mám pár vecí, ktoré nenosím a chcela by som ich predať za dobrú cenu," napísala Horňáková. Medzi vecami, ktoré predávala sa objavila aj kabelka luxusnej značky. "Toto bola moja prvá kabelka. Tatino mi ju kúpil v Rakúsku. Má síce asi 10 rokov ale bola skladované a vo veľmi dobrom stave. 1000€," ponúkala.

Dcéra multiotecka

Kvôli životnému štýlu Kollára čelí aj Saša množstvu nepríjemných poznámok a komentárov. Nedávno jej prišla odporná správa o jej mamine Stanke. "Však tvoja mater bola tiež zlatokopka, keď otrčila Borisovi. Ja nechápem, že sa všetky navzájom odsudzujete," vyjadril sa anonym. Saša okamžite zareagovala. "Počúvaj, najprv si zisti fakty a potom tu vypisuj. Moja mama bola ako prvá, čo s ním bola ešte keď bol priemerný podnikateľ. Pred týmto celým šialenstvom, takže by som bola ticho na tvojom mieste," bránila maminu blondínka.