06. jún. 2023 o 13:00
žani, Koktejl

Adriana Poláková po kritike jej tela: Ukázala, čo skrýva pod šatami!

placeholder
Poláková žije aktuálne v Rakúsku.
Zdroj: instagram/adriana_polakova

Stále je kočka.

Celebrity
06. jún. 2023 o 13:00
Adriana Poláková po kritike jej tela: Ukázala, čo skrýva pod šatami!

Stále je kočka.

Adriana Poláková (46) sa zviditeľnila ako moderátorka rannej relácie a tiež ako šikovná cukrárka, ktorej recepty Slováci milujú. Svoju vášeň pretavila aj do vlastného podniku v hlavnom meste. Pandémia a neustále zatváranie prevádzok jej zobrali vietor z plachiet a preto musela zatvoriť. Po tejto rane sa však bývalá markizáčka otriasla a aktuálne prežíva krásne obdobie.

Vlani si zaspomínala na otvorenie svojej cukrárne a zverejnila prekvapivú fotku. "Toto som ja štyri roky dozadu, keď som otvárala Iconique. Od rána do večera naháňanie a stres. Potom doma večerné jedenie prvé za deň. Pekných 70 kíl ako lusk," podelila sa s fanúšikmi Adriana. Vďaka úprave stravy sa zbavila nadbytočných kíl a mohla sa pýšiť postavou ako lusk.

Každá žena však dobre vie, že udržať si vysnívanú váhu nie je vôbec jednoduché a pri iných povinnostiach môže opäť trochu narásť. A práve to začali ľudia na internete na Adriane kritizovať. Exmoderátorka na ich reči zareagovala. "Sem tam šedivý vlas, sem tam vráska, sem tam kilo navyše. Kedy sme začali tak veľmi riešiť to ako vyzerá ten druhý a prestali sme si všímať čo všetko urobil, dokázal, dosiahol? Nevadí, ja si aj tak stále pôjdem to moje," odkázala kritikom.

Adriana však miluje obtiahnuté šaty a tak našla spôsob, ako skryť prípadné nedokonalosti. "Žiadne zázračné chudnutie, ale iba dokonalý sťahovací korzet. Ženy moje, to je vám úžasná vec, trošku sa potrápite kým to zapnete, ale potom ten výsledok stojí za to! Rozhodne," ukázala na Instagrame, čo korzet dokáže. Fotky nájdete v galérii.