13. apr. 2024 o 19:00
Dominika Vargová, Koktejl

Žijúci Nostradamus varuje pred rokom 2024: Nový smrteľný vírus a kruté následky?!

placeholder
„Žijúci Nostradamus“ Athos Salomé varuje, že Antikrist sa vráti v roku 2023.
Zdroj: Instagram/athos_salome

Predpovedal už Covid-19, inváziu na Ukrajinu aj smrť kráľovnej Alžbety.

Zaujímavosti
13. apr. 2024 o 19:00
Žijúci Nostradamus varuje pred rokom 2024: Nový smrteľný vírus a kruté následky?!

Predpovedal už Covid-19, inváziu na Ukrajinu aj smrť kráľovnej Alžbety.

"Žijúci Nostradamus" predpovedá na rok 2024 smutnú predpoveď, píše Mirror. Samozvaný jasnovidec Athos Salomé predpovedá, že svet čoskoro "zachváti" nový smrtiaci vírus. Tento 37-ročný Brazílčan tvrdí, že úspešne predpovedal pandémiu Covid-19 spolu s ďalšími významnými udalosťami vrátane invázie na Ukrajinu a smrti kráľovnej Alžbety. Teraz jeho krištáľová guľa varuje, že Covid-19 bol len začiatok - a nový vírus sa rozšíri z južného pólu ešte tento rok.

Salomé, známy ako "žijúci Nostradamus", tvrdí, že boj proti tomuto novému vírusu "bude trvať dlhšie, ako si človek dokáže predstaviť" - a bude mať kruté následky. „Ak sa tento vírus nebude kontrolovať, utrpenie, duševné a materiálne škody budú množiť smrť a tento vírus bude známy ako najväčší smrteľník v dejinách,“ povedal. Neposkytol žiadne podrobnosti o tom, čo vírus spôsobuje ani o tom, či sa vedcom podarí vytvoriť vakcínu.

Záhadný muž tiež tvrdí, že v roku 2024 budú ľudia vďaka pokroku v oblasti umelej inteligencie schopní komunikovať so svojimi blízkymi zo záhrobia. „Táto technológia nie je len vedeckým prelomom, ale obrovským krokom v pochopení ľudskej cesty. Sľubuje, že odhalí tajomstvá existencie, ponúkne útechu a hlboké pochopenie nášho životného poslania,“ vysvetlil. Salomé dodal, že odborníci v súčasnosti diskutujú o etike takejto technológie. Tvrdia, že spoločnosť je na pokraji duchovnej a existenciálnej revolúcie.

Medzi ďalšie teórie patrí invázia do USA, veľký kybernetický útok a 3. svetová vojna - spolu so stretnutím s mimozemšťanmi a množstvom prírodných katastrof, ktoré sa prevalia cez USA, Afriku a Blízky východ. Tieto teórie sú však len subjektívnymi tvrdeniami Athosa Salomého, ktorý o sebe tvrdí, že je jasnovidec. Akým smerom sa bude uberať svet, ukáže až čas.