27. dec. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Sajfa chcel peknú vianočnú FOTO s rodinou, ale.... ten detail vás dostane: Prekukli ste ma!

placeholder
Rodinka si spravila vianočnú fotku v rovnakých pyžamách.
Zdroj: Instagram/sajfa

Aj tak sa ňou pochválil instagramovému svetu.

Domáce promi
27. dec. 2023 o 06:00
Sajfa chcel peknú vianočnú FOTO s rodinou, ale.... ten detail vás dostane: Prekukli ste ma!

Aj tak sa ňou pochválil instagramovému svetu.

Od augusta 2022 sú manželia Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová dvojnásobní rodičia. S malými deťmi majú u nich najkrajšie sviatky v roku ešte väčšie čaro. Sáre a Šimonkovi pripravili rodičia alias škriatkovia prekvapenie v podobe ozdobeného vianočného stromčeka. Ide o milú tradíciu, z ktorej majú ich deti obrovskú radosť.

Dvom ženám udrel do očí na stromčeku u Cifrovcov detail, ktorý museli jemne skritizovať. "Krásny, všetci máme pekné stromčeky. Ale ja som detailista, a trošku by som tie svetielka posunula do tej neosvetlenej smutnej medzery. Som hrozná, viem, ale ja si strašne potrpím na rovnomerné rozloženie svetielok. Ja to mám diagnózu, doma mám ozdoby a svetielka tak na cca 20 stromčekov, tak trošku pochopenia pre mňa prosím," vyjadrila sa Lucia. "U mňa to isté. Prvé, čo mi udrelo medzi oči, je tá medzera" pridala sa Nikola.

Za tohtoročné Vianoce bola moderátorka vďačná. Pri štedrej večeri boli s dcérkou opäť dokonalo zladené a vyzerali ako dve Popolušky. Rodinka si spravila aj pamiatku pri vianočnom stromčeku. Obliekli si rovnaké pyžamá, no fotka nedopadla úplne podľa predstáv. Sajfa ju napriek tomu zavesil na Instagram a zažartoval na svoj účet.

"Veľmi som túžil dobre vyzerať na našej prvej rodinnej pyžamovej vianočnej fotke. A dopadlo to takto... Horlivo sa snažím presvedčiť svet o svojej normálnosti. Ale prekukli ste ma. Pekné sviatky priatelia!" zaželal Sajfa s humorom jemu vlastným. Vtipnú fotku si môžete pozrieť v galérii.