19. jún. 2023 o 11:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Obrovská novinka v živote dcéry Dary Rolins: Takto ste ju ešte nikdy nevideli!

placeholder
Dara Rolins s Laurou.
Zdroj: instagram.com/dararolins_vermi

Krásu majú v génoch.

Celebrity
19. jún. 2023 o 11:00
Obrovská novinka v živote dcéry Dary Rolins: Takto ste ju ešte nikdy nevideli!

Krásu majú v génoch.

Speváčka Dara Rolins žne jeden úspech za druhým nielen v pracovnej oblasti, ale aj v súkromí. Radosť jej robí aj dcéra, ktorá to pravdepodobne dotiahne poriadne ďaleko. Dara fanúšikov na Instagrame pravidelne zásobuje novinkami zo svojho života a výnimku neurobila ani teraz. A všetko nasvedčuje tomu, že sa právom môže označiť za hrdú matku. Jej dcéra sa totiž ocitla na titulke časopisu.

Dara rozhodne neskrývala nadšenie z toho, kam to jej dcéra dotiahla a uviedla, že pre ňu, ako matku, ide o ďalší zásadný a dojemný moment. "Nehľadajte za tým jej ani moju ambíciu mať z nej od zajtra modelku. Išlo o ponuku, ktorá sa neodmieta: predstaviť ju v tom najprirodzenejšom svetle. Obyčajne neobyčajnú, tak, ako ju poznáme len my, jej rodina a kamaráti. Bez snahy ju meniť, tvarovať, štylizovať ani nijak zvlášť medializovať," napísala k dcérinej fotke.

Laura Homolová na spomínanom zábere vyzerá ako skutočná modelka, ktorá nemá problém pózovať pred objektívom. Okrem toho, že pózovala na titulke, 15-ročná dievčina poskytla magazínu aj rozhovor. Ani ľudia v komentároch nešetrili chválami a uviedli, že Laura vyzerá úplne ako Dara. "Lola je celá ty. Úplne tvoje oči, nos, ústa, dokonca aj zúbky. Vidím tam úplne teba. Blahoželám k malému-veľkému úspechu," znel jeden zo stovky nadšených komentárov.