07. sep. 2023 o 11:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Tomáš Tarr mal slzy na krajíčku a teraz.. šokujúce vyhlásenie: Potrebujem vypadnúť zo Slovenska!

placeholder
Tomáš Tarr
Zdroj: instagram/tomas_tarr

Rozchod nesie veľmi ťažko.

Domáce promi
07. sep. 2023 o 11:00
Tomáš Tarr mal slzy na krajíčku a teraz.. šokujúce vyhlásenie: Potrebujem vypadnúť zo Slovenska!

Rozchod nesie veľmi ťažko.

Slovenský šoubiznis pred pár dňami šokovala správa o tom, že Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková oznámili rozchod. Ani jeden z nich neprezradil dôvod, no obaja priznali, že zostanú kamarátmi. Tesne predtým, ako sa rozišli, sa do Tomáša obula Petrana, ktorá ho v podcaste SNAMI vôbec nešetrila a odhalila, ako sa počas ich vzťahu mal správať.

Jej vyjadrenia sa nepáčili Marcele, ktorá si televízneho ženícha zastala a na jeho obhajobu napísala, že je pravým gentlemanom a o takýchto súkromných záležitostiach nehovorí. Všetko teda nasvedčovalo tomu, že zaľúbencom to vydrží dlho, no následne prišiel obrovský šok. "Nikdy som nezvykla vysvetľovať nikomu udalosti zo svojho života, ale myslím si, že jedno vysvetlenie si zaslúžite. S Tomášom už dnes pár netvoríme. Určite sa nevyhneme rôznej kritike, že sme to robili kvôli pozornosti. Verte nám, že nie. 90% nášho vzťahu sme mali v súkromí a nestáli sme o pozornosť médií," informovala Marcela vo svojom emotívnom príspevku na Instagrame.

Jedným dychom dodala, že nebude zverejňovať detaily ich odlúčenia a keďže si vážia jeden druhého, podrobnosti zostávajú medzi nimi.

"Rozišli sme sa s rešpektom a úctou jeden k druhému. Tomášovi ďakujem za všetko, čo sme spolu zažili a navždy tu pre neho budem, pretože si ho vážim ako človeka," pokračovala. Hoci sa Tomáš dlho k rozchodu nevyjadroval, napokon sa v ňom niečo zlomilo a prehovoril. Jediné jeho vyjadrenie bolo v komentároch pod Marceliným príspevkom, kde napísal: "Ďakujeme za vašu podporu. Marcela a ja, ako už písala, sme sa rozišli s rešpektom a naďalej tu budeme jeden pre druhého v živote," ozrejmil.

Následne zverejnil video, kde mal slzy v očiach a vyzeralo to tak, že rozchod nesie ťažko. "Ja si ju naozaj vážim a má miesto v mojom srdci a ďakujem za správy, ktoré mi posielate. Nie je to pre mňa ľahké obdobie, ale nejak to zvládnem," zveril sa fanúšikom a zakrátko video zo svojho účtu vymazal. Najnovšie v instagramových príbehoch zverejnil nasledovný odkaz: "Ďakujem za všetky správy. Potrebujem si oddýchnuť. Vypadnúť zo Slovenska a na chvíľu prísť na iné myšlienky."