24. aug. 2022 o 19:00
krsk, Koktejl

Divoška Barbora skončila po párty na urgente: Drsné svedectvo z nemocnice!

placeholder
Influencerka Barbora Uhlířová alias Uhlířka.
Zdroj: Instagram/uhlir.kaa

Známa influencerka zdieľa na sociálnych sieťach horúce fotky, ktoré sa jej tentoraz nečakane vypomstili.

Celebrity
24. aug. 2022 o 19:00
Divoška Barbora skončila po párty na urgente: Drsné svedectvo z nemocnice!

Známa influencerka zdieľa na sociálnych sieťach horúce fotky, ktoré sa jej tentoraz nečakane vypomstili.

Česká influencerka Barbora Uhlířová alias Uhlířka sa vybrala s kamarátmi na párty na Máchovom jazere. Na poriadne divoký večierok ale hviezda sociálnej siete OnlyFans nespomína dobre. Ako uvádza portál Expres.cz, po párty skončila na infúziách v neďalekej nemocnici. Na sociálnej sieti odhalila, ako tam s ňou mali zaobchádzať sestričky. „Celú dobu mali sestry hlúpe poznámky a vysmievali sa mi," tvrdí influencerka.

Barbora, ktorá mala nedávno aj zápas počas galavečera Clash of the Stars, sa netají tým, že miluje bláznivé večierky. Okrem toho zdieľa sexy fotky na platforme OnlyFans. Po poslednej párty ale skončila v bolestiach. „Tento rok mi Mácháč moc neprial a včerajšok som namiesto párty strávila zvracaním, v bolestiach a večer v nemocnici. Podľa všetkého to vyzeralo na otravu jedlom, takže nič vážne," uviedla deň po incidente na Instagrame Uhlířka.

Čo ju zarazilo, bolo správanie personálu nemocnice. „Jednali totálne neprofesionálne a namiesto okamžitého poskytnutia pomoci nasledovalo množstvo hlúpych rečí o mojom stave a že s týmto otravujem na urgente. Bola som pritom jediný pacient," uviedla blondínka.

„Spočiatku ma nechceli ošetriť, pretože som nemala so sebou kartičku poistenca. Nakoniec som kvôli tomu platila 2300 korún (93,29 eur) za pohotovosť. Celú dobu ošetrenia mali sestry neustále hlúpe poznámky, vysmievali sa mi, no jednoducho hnus. V živote som nezažila horší prístup v nemocnici," pokračuje Barbora.

Uhlířka ten účet zverejnila aj online. „Už som doma, cítim sa lepšie. Po mojom príspevku sa mi ozvalo niekoľko ľudí, ktorí majú s nemocnicou rovnako zlú skúsenosť," odkázala fanúšikom mladá Češka.