14. apr. 2024 o 05:30
jž, Koktejl

Nečakaný zvrat v kauze Alagič: Som pod vplyvom obrovských emócií! Pozrite, čo nakoniec urobila

Za všetkým spravila hrubú čiaru.

Domáce promi
14. apr. 2024 o 05:30
Nečakaný zvrat v kauze Alagič: Som pod vplyvom obrovských emócií! Pozrite, čo nakoniec urobila

Za všetkým spravila hrubú čiaru.

Téma prezidentských volieb hýbala celým Slovenskom. Spoločnosť sa rozdelila na dva tábory a až doteraz nebola medzi občanmi taká nevraživosť, ako tomu bolo tentokrát. K dôležitým politickým témam sa začali vyjadrovať aj mediálne známe osobnosti. Raper Patrik Rytmus Vrbovský (47) s manželkou Jasminou Alagič (34), Zuzana Strausz Plačková (32) s manželom Reném Strauszom (35) či športovec Atilla Végh (38) vyjadrili podporu Petrovi Pellegrinimu (48).

Všetci by čakali, že hádky sa na sociálnych sieťach po ukončení druhého kola skončia, no opak bol pravdou. Prišla tvrdá dohra. Jasmina prišla o dohodnutú spoluprácu so známou značkou džúsov a Atillovi bola zas ukončená zmluva s automobilkou. Jasmina to nenechala len tak. Na sociálnej sieti najprv zverejnila mail, ktorý jej firma poslala a následne povolala svojich právnikov.

Veci mali následne rýchly spád. Po zverejnení príspevku sa Jasmine okamžite ozvali priamo z nadnárodného manažmentu. "Komunikovali veľmi priateľsky a vysvetlili mi ich postoj. Formulácia emailu bola nešťastne zvolená a my sme si toto nedorozumenie vydiskutovali," dodala neskôr k celej situácii.

Na sociálnej sieti neskôr svojich sledovateľov informovala o ďalších novinkách. "Nemám úplne vo zvyku sa vyjadrovať, ani sa necítim, že by som mala byť niekto, kto by mal dávať takéto vyjadrenie, ale som pod vplyvom obrovských emócií, som naozaj šťastná a dojatá. Pretože som práve dotelefonovala s Rauchom, kde sme si všetky veci krásne vysvetlili a na obidvoch stranách myslím si, že teraz panuje obrovská spokojnosť z toho, aké vzťahy momentálne máme," vyjadrila svoje potešenie Jasmina.

Príspevok so zverejneným mailom vymazala. "Ale chcela som vám všetkým iba povedať, že ja tento post, aj tento post, aj všetky ostatné, ktoré by mohli vo vás vyvolať akúkoľvek negatívnu emóciu vymazávam. Ak som urobila niečo, čím som sa vás dotkla, čím som vás ranila alebo nedajboh sklamala, veľmi ma to mrzí," pokračovala.

"Zároveň musím povedať, že som to neurobila s úmyslom rozoštvať niekoho, niekoho nedajbože uraziť. Tak dúfam teda, že všetci vy, ktorí tu už ste, tak naše všetky emócie sa už nejako upokojili, či tie dobré alebo či tie zlé a znovu nabehneme na tú krásnu vlnu," dúfa v lepšie zajtrajšky moderátorka.

Na definitívne ukončenie kauzy sa rozhodla spraviť ešte jeden krok. "Takže nám priatelia všetkým želám krajšie, ľahšie a priateľskejšie obdobie. A toto fakt nie je žiadna platená spolupráca. Na nás," odkázala a napila sa džúsu od spomínanej značky. Celé jej vyjadrenie nájdete vo videu nad článkom.