23. okt. 2023 o 18:00
NK, Koktejl

Tragická smrť hviezdy sociálnych sietí: Roberta († 44) dostala záchvat po podaní anestézie!

placeholder
Roberta pred smrťou pracovala ako fotografka, komunikačná riaditeľka miestneho futbalového klubu a producentka Youtube hudobného kanálu.
Zdroj: instagram.com/robertacorreafotografia

Roberta Correa utrpela záchvat na kozmetickej klinike.

Zahraničie
23. okt. 2023 o 18:00
Tragická smrť hviezdy sociálnych sietí: Roberta († 44) dostala záchvat po podaní anestézie!

Roberta Correa utrpela záchvat na kozmetickej klinike.

44-ročná Roberta Correa si objednala odstránenie tuku v brazílskom Cosmopolise, kde sa už krátko po podaní anestézie začala cítiť zle, informoval The Sun.

Cieľom zákroku endolaserom bolo odstrániť tuk a znížiť ochabnutosť daných oblastí pomocou laserovej energie. Obvykle je tento zákrok minimálne invazívny a má rýchlu rekonvalescenciu - Roberta však krátko po začatí ošetrenia dostala záchvat. Hviezdu sociálnych sietí previezli z kliniky do nemocnice ešte pred dokončením zákroku ale už sa ju nepodarilo zachrániť.

Teraz úrady uviedli, že nemenovaná klinika, ktorú Roberta navštívila, nemala oprávnenie vykonávať daný zákrok. Miestne zdravotnícke úrady po jej smrti 13. októbra toto zariadenie zatvorili, pretože čakajú na výsledky pitvy.

Robertina sesternica Paola Eliza Lück de Paula tvrdí, že zákrok sa uskutočnil napriek tomu, že sa Roberta sťažovala na nepohodlie. "Začala pociťovať zimnicu a podľa toho, čo vieme, jej bolo povedané, že je to normálne. Zákrok sa začal a krátko na to, pravdepodobne v bolestiach alebo kŕčoch, ich požiadala, aby prestali," povedala miestnym médiám Paola.

Roberta po sebe zanechala dvoch synov, Lucasa a Viníciusa, a manžela Anastácia. Pred smrťou pracovala ako fotografka, komunikačná riaditeľka miestneho futbalového klubu Cosmopolitano FC a producentka hudobného kanálu Presuntinho TV na YouTube. Intenzívne sa venovala aj sociálnym sieťam, kde často zdieľala pohľady zo svojho života fotografky.

Robertu pochovali 16. októbra a polícia teraz vyšetruje jej smrť ako prípad možného zabitia.

"Nedá sa vysvetliť, ako sa cítime. Je veľmi smutné vedieť, že jej život vyhasol kvôli takej banálnej, hlúpej situácii. Nanešťastie sme prišli o život. Fantastického človeka s mnohými projektami a snami. Chceme zistiť, čo sa stalo, aby sme Robertinu smrť nenechali bez povšimnutia," dodala Paola.

Na zosnulú jej kolegovia z práce vo futbalovom klube Cosmopolitan spomínajú ako na nezištnú a štedrú ženu.

"Jej veselá osobnosť budovala skutočné priateľstvá a bolo s ňou úžasne. Svojím príkladným správaním nás všetkých inšpirovala. Jej rodine môžeme len vyjadriť úprimnú úctu a ponúknuť jej podporu a solidaritu. Odteraz je na nás, aby sme si uctili jej pamiatku a robili tento klub, ktorý Roberta tak milovala, stále lepším a lepším. Nech nad nami naďalej bdie zhora," povedali.