07. apr. 2024 o 08:00
krsk, Koktejl

Plačková zareagovala na neuveriteľnú drzosť ľudí: V takejto spoločnosti žijeme!

Musela reagovať.

Domáce promi
07. apr. 2024 o 08:00
Plačková zareagovala na neuveriteľnú drzosť ľudí: V takejto spoločnosti žijeme!

Musela reagovať.

Kedy to skončí? Z toho, čo sa deje influencerke Zuzane Strausz Plačkovej (32), by bolo nevoľno každému podnikateľovi s kaviarňami. Mama malého Diona vlastní dve v bratislavských nákupných centrách.

Zuzana už dlhodobo znáša zlé správanie zákazníkov, ktorí jej cielene ničia dekorácie v kaviarňach, niekedy dokonca kradnú príslušenstvo k horúcim nápojom, či nechávajú deti zničiť detský kútik.

"Keby vás veľmi zaujímalo, čo ja robím, tak sa hrám na floristku. Dobre? Moji zlatí, toto robím. Akože toto je v poriadku? To čo chodí ku nám do kaviarne?" pýtala sa v utorok pri záberoch ozdobných kytičiek, z ktorých niekto vytrhal lupene kvetín.

Išla ich ako-tak polepiť späť. "Môže niekto akože vytrhať tieto kvety? Takže v najbližší čas sa budem venovať kvietkom. Ja už nevládzem, ľudia. Toto? Ozobané? Nevládzem," okomentovala kyticu, ktorú práve držala. "Krásne. Milujem ľudí. Tak vám poviem, veľmi pekné. TOP! Ďakujeme, že nám to tu chodíte ničiť," dodala zničená Zuzana pri záberoch ďalšej zničenej kytice.

Situácia sa opakovala aj vo štvrtok. Vtedy už nemala slov a zmohla sa len na krátky komentár. "Jak sa hovorí... Kedy? Dva dni dozadu? Hm. V takejto spoločnosti, dámy a páni, žijeme. V takejto," uviedla Zuzana pri ďalšej zničenej kytičke, v ktorej chýbali kvety. Video pohromy, aká sa jej naskytla pred očami, nájdete na začiatku článku.