20. sep. 2023 o 11:00
mob, Koktejl

Nora Kabrheľová tesne pred voľbami v najnovšom VIDEU pení: Mám toho dosť!

placeholder
Nora Kabrheľová.
Zdroj: Instagram/nora_kabrhelova

Nora Kabrheľová (64) sa preslávila vďaka svojmu podrezanému jazyku.

Domáca politika
20. sep. 2023 o 11:00
Nora Kabrheľová tesne pred voľbami v najnovšom VIDEU pení: Mám toho dosť!

Nora Kabrheľová (64) sa preslávila vďaka svojmu podrezanému jazyku.

Nemá najmenší problém povedať, čo si naozaj myslí a v jej slovníku nechýbajú ani poriadne ostré slová. Nedávno sa na ceste z Košíc do Bratislavy posťažovala aj na politikov.

„Za 30 rokov nemáme jednu... diaľnicu z Košíc do Bratislavy. Všetci tu budú billboard na billboarde vycapený. Jeden väčší ch*j ako druhý, sa vycapujú na billboardy. Sľubujú... a jednu diaľnicu, 450 kilometrov nie sme schopní urobiť pre tých ľudí,“ penila na sociálnej sieti.

Do politiky si rýpla aj pár dní dozadu, keď sa zastala šéfa hnutia Sme rodina Borisa Kollára, na ktorého už mesiace útočí jeho bývalá partnerka Barbora Richterová. Najnovšie sa k nej pridala aj Ema Ferusová, ktorá ho obvinila, že ju mal dvakrát poslať na potrat.

„Aj ho ľutujem, hoci viem, že veľa ľudí so mnou nebude súhlasiť, ale toto, čo sa robí okolo neho to je hnusné. Normálna antikampaň. Všetci vieme, aký je, to sme vedeli aj predtým, nič nové na svete. Boris, držím ti palce, nejako to musíš zvládnuť a už potom je to na ľuďoch,“ povedala niekdajšia podnikateľka z Pereša.

Tento pondelok pridala ďalšie vyjadrenie, ktoré sa znova nieslo v politickom duchu. Ohradila sa v ňom voči videám. Tie kolujú na sociálnych sieťach.

„Som nastrihaná v nejakom volebnom videu. Nie som na to háklivá, že si zo mňa robia srandy, ale už mi to začína ísť na nervy. Nerada sa vidím vo videách, kde sa propaguje nejaká politická strana, ktorú by som nikdy nevolila, nič s ňou nemám a ani sa o to nezaujímam. Vyrušuje ma to a mám toho dosť. Ja sama ešte nie som rozhodnutá koho budem voliť,“ zakončila Kabrheľová.