17. apr. 2024 o 14:30
mob, TASR, Koktejl

Exmanžela pustili z basy... Ľutuje Silvia Kucherenko rozvod? Jasná odpoveď známej podnikateľky!

placeholder
Silvia Kucherenko s exmanželom Sergejom a ich synom Alexandrom.
Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Dvojica sa rozviedla v júni 2019.

Domáce promi
17. apr. 2024 o 14:30
Exmanžela pustili z basy... Ľutuje Silvia Kucherenko rozvod? Jasná odpoveď známej podnikateľky!

Dvojica sa rozviedla v júni 2019.

Podnikateľ ukrajinského pôvodu Sergej Kucherenko podľa informácií portálu noviny.sk v piatok 12. apríla opustil ústav v Hrnčiarovciach. Kucherenko je exmanželom slovenskej modelky a podnikateľky Silvie Kucherenko, s ktorou má syna. Silvia po jeho prepustení zverejnila na Instagrame fotku zo zvítania sa medzi otcom a synom.

„Okresný súd Trnava uznesením zo dňa 12. apríla rozhodol, že odsúdeného podmienečne prepustil z výkonu trestu odňatia slobody. Uložil mu skúšobnú dobu v dobe 4 roky. rozhodnutie súdu je právoplatné,“ informovala TV JOJ Jana Kondákorová, hovorkyňa krajského súdu v Trnave.

Dvojica sa rozviedla v júni 2019 a odvtedy známa Slovenka o svojom súkromí veľa nehovorila. Po prepustení jej exmanžela z väzenia si mnohí začali klásť otázku, či svoje rozhodnutie časom neľutuje, na čo Silvia jasne odpovedala. „Nič sa nezmenilo, všetko je tak, ako bolo! Netreba si domýšľať. Zvyknem byť v životných rozhodnutiach konzistentná. Som rozvedená a nič som neoľutovala,“ napísala na svojej sociálnej sieti a dodala.

„Samozrejme, že Sergej je otec Alexandra a stále bude súčasťou rodiny, tak by to malo byť všade. Ja mám ale svoj život a on zase svoj,“ zakončila podnikateľka.

Najvyšší súd (NS) SR odsúdil podnikateľa koncom júla 2017 na 11 rokov väzenia pre trestný čin porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku. Taktiež musel uhradiť spôsobenú škodu vo výške 7,8 milióna eur.

Podľa prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) Kucherenko ako konateľ spoločnosti DND Invest v rozpore so zákonnou povinnosťou vykonávať pôsobnosť konateľa s odbornou starostlivosťou a v súlade so záujmami spoločnosti, napriek dostatku finančných prostriedkov koncom decembra 2009 nezaplatil banke mimoriadnu splátku vo výške 700 000 eur. Porušením podmienok spôsobil vyhlásenie okamžitej splatnosti 3,5-miliónového úveru. Súd ho uznal vinným a dostal 11-ročný trest.