13. máj. 2023 o 13:00
mob, Koktejl

Sulík otvorene o Geissenovcoch na Slovensku: Dostal exminister za nakrúcanie honorár?!

placeholder
Geissenovci na Slovensku.
Zdroj: Reprofoto/TV JOJ

Slovensko žilo minulý rok v máji celebritnou návštevou z Nemecka.

Domáca politika
13. máj. 2023 o 13:00
Sulík otvorene o Geissenovcoch na Slovensku: Dostal exminister za nakrúcanie honorár?!

Slovensko žilo minulý rok v máji celebritnou návštevou z Nemecka.

Rodinka boháčov zavítala do našich končín na pozvanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka (55), ktorý sa im postaral o poriadne bohatý program. Geissenovcov mal na starosti celý týždeň a aj keď potom čelil vlne kritiky, za svojím rozhodnutím pozvať ich sem a spropagovať tak krajinu si stojí.

„Skúsenosti ukazujú, že návštevy Geissenovcov v iných krajinách veľmi pomohli a dnes ich ľudia podnikajúci v turizme prosia, aby k nim prišli a zviditeľnili ich,“ argumentoval v tom čase.

Program, ktorý beží vo viacerých krajinách Európy sa vysiela už roky a Plus jeden deň sa šéfa Sasky spýtal, či za svoje „účinkovanie“ v tejto reality show dostal aj nejaký honorár. „Ani by som nič nechcel. Každý diel predsa vidí 5 miliónov ľudí po celej Európe a časť z nich si jedného dňa príde pozrieť našu krásnu krajinu. To viem celkom určite,“ vyhlásil pre denník.

Carmen (58) a Robert (59) nešetrili počas celej návštevy úsmevmi a neskrývali nadšenie z ich prvého výletu na Slovensko, kde ich na každom kroku čakali davy fanúšikov. Našu krajinu si prišli pozrieť aj s ich dcérami Davinou (19) a Shaniou (18). Prominentná rodinka si užila hlavné mesto, Devín, zámok v Pezinku, Banskú Štiavnicu i Tatry.

Pozornému divákovi však neuniklo, že Sulík nadaboval samého seba, keďže v originálnej verzii hovoril po nemecky. „Dabing vôbec nie je jednoduchá vec. Veľké uznanie našim hercom, ktorí sú v tom výborní. Robil som to prvýkrát v živote a bola to zaujímavá skúsenosť. Živiť by som sa tým však nechcel,“ uzavrel.