23. mar. 2023 o 05:00
krsk, Koktejl

Adriana Sklenaříková vyšla s pravdou von: Prečo mi krachlo manželstvo!

placeholder
Adriana Sklenaříková s manželom Aramom Ohanianom.
Zdroj: instagram.com/adrianakarembeusklenarikova

Známa modelka konečne prehovorila.

Celebrity
23. mar. 2023 o 05:00
Adriana Sklenaříková vyšla s pravdou von: Prečo mi krachlo manželstvo!

Známa modelka konečne prehovorila.

Modelka Adriana Sklenaříková (51) v marcovom rozhovore pre francúzsky časopis Gala porozprávala o svojom novom živote po rozchode s manželom Aramom Ohanianom (54). Od oznámenia krachu manželstva sa ešte takto otvorene nevyjadrovala.

Modelka prezradila, že cíti, že sa jej opäť otvára široká škála možností. "Nepovedala by som, že sa cítim ako tínedžerka, ktorá objavuje svet, ale je tam kúsok tohto stavu," uviedla Adriana.

Jej postoj po konci vzťahu prekvapuje, pretože verejnosti rozchod dvojice pripadá ešte ako pomerne čerstvý. "Pre ľudí áno. Ale s Aramom sme sa spoločne rozhodli už pred nejakým časom. Je to odlúčenie sŕdc, ale nie života. Držíme spolu pri všetkom, čo sa týka našej dcéry. Rozhodne si chceme spoločný vzťah s ňou zachovať, " prezradila modelka so slovenskými koreňmi.

Pokiaľ ide o dôvody ich rozchodu, Adriana to pripísala postupnému vývoju páru, pričom vysvetlila, že manžel ju dlho robil šťastnou, ale ľudia sa menia a situácie tiež. "Môžu sa objaviť iné túžby. A ak to nejde dobre, prečo by sme sa mali obetovať? Nikdy nie je príjemné povedať zbohom, ale vzťah, ktorý sa končí, nemusí byť nevyhnutne negatívny," poznamenala v rozhovore.

Adriana, ktorá bola predtým vydatá aj za futbalistu Christiana Karembeu, sa teraz sústredí na dcérku Ninu, ktorú má s Ohanianom. "Nina pre mňa predstavuje lavínu lásky, ktorá ma niekedy dojíma až k slzám," povedala na záver o svojej malej princeznej.