26. aug. 2022 o 08:30
žani, Koktejl

Mórová po rokoch priznala, čo nik ani len netušil: Pletky s Marošom Kramárom?!

placeholder
Kramár herečke učaroval.
Zdroj: Facebook/Maroš Kramár, TASR/Dano Veselský

Aké mali pletky?

Domáce promi
26. aug. 2022 o 08:30
Mórová po rokoch priznala, čo nik ani len netušil: Pletky s Marošom Kramárom?!

Aké mali pletky?

Herečke Diane Mórovej (52) v 2009 krachol niekoľkoročný vzťah so zabávačom Jurajom Mokrým. Dvojicu bude už navždy spájať syn Quido. O desať rokov neskôr sa jej meno spájalo s kolegom z ČSMT Jakubom Prachařom (38). Iskrenie však nijako verejne nekomentovali.

Český herec, moderátor a hudobník však na Dianu bonzoval a prezradil niekoľko pikošiek. V šou 2 na 1 upozornil, že herečka má na väčšine titulných strán v časopisoch v ruke niečo falické. "Je to pravda," potvrdila jeho zistenie so smiechom herečka. Do rúk jej už dali zrolované noviny, detskú fľašku a iné predmety.

Vytiahol tiež príhodu, o ktorej mnoho fanúšikov herečky možno ani netušilo. „Hovorila mi takú príhodu, že kedysi chodila s takým slovenským hercom a on mal Oltcita. No a to jej hneď učarovalo. Tá ma zabije, ty vole,“ uvedomil si Prachař hneď ako vypustil tie slová z úst.

Mórová už nemala na výber, a prezradila moderátorom viac. "Ja som vtedy nevedela, že má Oltcit. Mne učarovalo, ako vyzeral. Vyzeral dobre, bol to známy herec, mal pred tridsiatkou. Povedal mi, poď von, ja ťa odveziem. Nechcem prezrádzať meno, ale... pozdravujem ťa Maroš Kramár," prekvapila mnohých vyhlásením herečka.