Domáce promi
photo Foto
video Video
03. júl. 2023 o 06:00
žani, TASR, Koktejl

Dara Rolins sa v Karlových Varoch odviazala: Stačilo málo a ukázala by všetko!

placeholder
Dara Rolins vyzerala v bielej úchvatne.
Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Spevácka diva nemohla v Karlových Varoch chýbať.

Domáce promi
03. júl. 2023 o 06:00
Dara Rolins sa v Karlových Varoch odviazala: Stačilo málo a ukázala by všetko!

Spevácka diva nemohla v Karlových Varoch chýbať.

V českom meste sa v piatok začal 57. ročník medzinárodného filmového festivalu (MFF KV), na ktorom sa predstaví 143 hraných a dokumentárnych filmov. Cenu za mimoriadny umelecký prínos svetovej kinematografii si prevzala hlavná hviezda tohtoročného festivalu austrálsky herec a hudobník Russell Crowe.

Počas víkendu sa konali aj viaceré párty, koncerty a sprievodné akcie. Celá v bielom si ich v sobotu užila aj Dara Rolins (50). A poriadne sa odviazala. Speváčku zlákal bazénik plný červených loptičiek. Spravila presne to, čo napadne každému pri pohľade naň. Sadla si na okraj a padla chrbtom do loptičiek. Nohy vystrela do vzduchu a gravitácia spravila so sukňou svoje. Stačilo málo a vysmiata Dara by ukázala viac ako chcela.

Diva si nenechala ujsť ani slávnostné otvorenie festivalu. Na červenom koberci sa predviedla v sprievode dcéry Loly. Speváčka ohúrila úzkym driekom, ktorý vynikol v dlhej sukni. Dcéra zvolila zase moderné metalické šaty. Fotografie nájdete v galérii pod článkom.

Zahraničné celebrity

Hviezdami 57. ročníka sú napríklad aj škótsky herec a producent Ewan McGregor, americká herečka a režisérka Robin Wright či americká herečka Patricia Clarkson. Spoločne s ocenenou Aliciou Vikander tiež nečakane pricestoval aj jej manžel, írsky herec Michael Fassbender.

Festival potrvá do 8. júla, ukončí ho snímka Šampióni. Cenu prezidenta festivalu za prínos českej kinematografii si v posledný festivalový deň prevezme česká herečka Daniela Kolářová. MFF KV je najväčší filmový festival v Česku a medzi filmármi je považovaný za najdôležitejšiu udalosť tohto druhu v strednej a východnej Európe. Je určený odbornej aj laickej verejnosti, ktorá si na ktorékoľvek premietanie môže kúpiť lístok.