19. jún. 2023 o 16:00
Famous.cz, Koktejl

Obrovský škandál Harryho a Meghan, šéf Spotify zúri: Zas*aní podvodníci!

placeholder
Princ Harry s manželkou Meghan.
Zdroj: TASR/AP

S týmto nerátali.

Zahraničné promi
19. jún. 2023 o 16:00
Obrovský škandál Harryho a Meghan, šéf Spotify zúri: Zas*aní podvodníci!

S týmto nerátali.

Princ Harry s manželkou Meghan sa rozhodli ukončiť spoluprácu so spoločnosťou Spotify, ktorej mali dodávať hovorený obsah v celkovej hodnote dvadsať miliónov dolárov. Lenže od minuloročnej jesene nič nové nenakrútili a zjavne sami uznali, že nemajú o čom. To ale rozzúrilo jedného zo šéfov Spotify Billa Simmonsa, ktorý sa nechal počuť, že sú to „zas*aní podvodníci“.

Päťdesiattriročný športový komentátor Bill Simmons, ktorý je zároveň šéfom medzinárodného športového obsahu Spotify, sa pustil do tridsaťosemročného princa Harryho a jeho štyridsaťjedenročnej manželky Meghan, pretože pár bol minulý týždeň vyradený zo streamovacieho gigantu na základe správ, že nespĺňa požiadavky produktivity.

„Zas*aní podvodníci, to je podcast, ktorý sme mali spustiť s nimi. Raz v noci sa musím opiť a rozprávať príbeh o Zoome, ktorý som mal s Harrym, aby som sa mu pokúsil pomôcť s nápadom na podcast. Je to jedna z mojich najlepších historiek v živote… Prial by som si, aby som sa zapojil do vyjednávania ‚Meghan a Harry opúšťajú Spotify'. To je podcast, ktorý sme mali spustiť spoločne s nimi,“ nahral Simmons vo svojom podcaste na Spotify.

Zmluvu sa Spotify Meghan a Harry podpísali v roku 2020, ale za dva a pol roka priniesla iba trinásť hodín obsahu, tucet epizód Meghaninho podcastu Archetypes a jednorazový prázdninový špeciál.