23. júl. 2022 o 17:00
Koktejl

Naplnia sa slová Baby Vangy? Mrazivé proroctvo o Rusku a Putinovi!

placeholder
Ruský prezident Vladimir Putin na zahraničnej ceste v Teheráne.
Zdroj: TASR

Splní sa jej predpoveď?

Zahraničné správy
23. júl. 2022 o 17:00
Naplnia sa slová Baby Vangy? Mrazivé proroctvo o Rusku a Putinovi!

Splní sa jej predpoveď?

Bulharská nevidiaca veštkyňa Vangelija Pandeva Dimitrova - Gušterova známa ako Baba Vanga († 85) za svoj dlhý život vyriekla niekoľko proroctiev, ktoré sa viac či menej naplnili. Nedávno na povrch vyplávala ďalšia mrazivá vízia. Ruský prezident Vladimir Putin má byť podľa nej „vládcom sveta“, píše Daily Mail.

Už predtým správne predpovedala ruskú inváziu na Ukrajinu, ako aj teroristické útoky z 11. septembra v USA. Raz v rozhovore v roku 1979 desivo tvrdila, že Rusko má dominovať svetu a šéf Kremľa Vladimir Putin sa má stať „pánom sveta“.

Počas rozhovoru so spisovateľom Valentinom Sidorovom povedala, že Putinova „sláva“ zostane nedotknutá. „Všetko sa roztopí ako ľad, len jeden zostane nedotknutý – Vladimírova sláva, sláva Ruska. Všetko odstráni z cesty a nielenže bude zachovaná, ale stane sa aj pánom sveta.“

Toto proroctvo na slovo presne zopakovala krátko pred svojou smrťou v roku 1996. Hovorila aj možnosti tretej svetovej vojny a hrozbe jadrových zbraní.

Čo nás ešte podľa „Nostradama z Balkánu“ čaká? Podľa predpovede tento rok ľudstvo čaká nový smrtiaci vírus, ktorý je zamrznutý na Sibíri a vplyvom globálneho otepľovania sa dostane von. Ľudstvu hrozí aj nedostatok pitnej vody a apokalypsa kobyliek v Indii. Baba Vanga mala predpovedať udalosti až do roku 3797, kedy by mal svet, ako ho poznáme, prestať existovať.