28. dec. 2023 o 11:00
jž, Koktejl

Dominika Stará odhalila to, čo na dokonalých rodinných fotkách neuvidíte: Realita je taká, že...

placeholder
Malá Izabela je kľudná, len 10 minút po zobudení.
Zdroj: Instagram/dstaraofficial

Nehanbí sa ukázať aj realistické zábery.

Domáce promi
28. dec. 2023 o 11:00
Dominika Stará odhalila to, čo na dokonalých rodinných fotkách neuvidíte: Realita je taká, že...

Nehanbí sa ukázať aj realistické zábery.

Superstaristka Dominika Jurena Stará (30), je dvojnásobnou mamou. Synčeka Miška porodila len vo februári minulého roka a dcérka Izabela sa jej narodila len v októbri tohto roka.

O príchode dcérky na svet informovala svojich fanúšikov na sociálnej sieti a už vtedy ju potrápila. "Tesne pred polnocou si nás prekvapila a doplnila si našu rodinku. Z Miška je už veľký braček a z nás sú tí najšťastnejší rodičia! Naša krásna Izabelka, všetci ťa neskutočne milujeme a už sme sa ťa nevedeli dočkať," napísala k fotke speváčka.

Pôrod však nemala vôbec idylický, aj napriek tomu, že mala plánovanú sekciu. Dcérka sa na svet vypýtala o týždeň skôr. Celý deň som normálne fungovala ale k večeru ma začali chytať bolesti. Šla som ešte do sprchy či ma to náhodou neprejde, kým Miško uspával malého ale práve naopak, nabralo to tie správne grády," zhrnula Dominika svoju situáciu.

Prvé týždne po pôrode nemala najľahšie. Na Instagrame zverejnila fotku dcérky, ktorá si pokojne spí, avšak aj v tomto prípade platí, že nie je všetko zlato, čo sa blyští. "Kiežby toto moje dieťa reálne aj takto pekne spalo. Zatiaľ je to čistá tragédia. A to mi všetci sľubovali spavé a dobré dieťa," vysvetlila a vtipne podotkla, že v kočíku pri otvorenom okne jej dcérka spí aj 3 hodiny.

Aj teraz, keď je už dcérka väčšia ju niekedy dokáže poriadne potrápiť. Na svojich sociálnych sieťach často pridáva fotky detí, ako sú poslušné a zlaté. No nehrá sa na dokonalú rodinu a ukazuje aj pravý opak. "Ďakujem za všetky správy, aká je Bela krásna a pokojná. Realita je taká, že fotky jej robím počas tých 10 minút, čo po prebudení nereve. My ju poznáme skôr takto. Chvála Bohu je úplne zdravá, nič ju nebolí, netrápi len je veľmi urevané dieťa. Snáď to do roka prejde lebo ma picne," napísala speváčka k fotke s malou uplakanou Izabelou.