20. apr. 2024 o 04:00
Famous.cz, Koktejl

Bizarné zranenie mladíka: Počas spánku si zlomil penis na dvoch miestach!

placeholder
Tunisan si behom spánku zlomil nadvakrát penis. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Ide o veľmi bolestivý stav.

Zaujímavosti
20. apr. 2024 o 04:00
Bizarné zranenie mladíka: Počas spánku si zlomil penis na dvoch miestach!

Ide o veľmi bolestivý stav.

Tunisan (27) sa zobudil s neznesiteľnou bolesťou medzi nohami po tom, čo si počas spánku zlomil penis na dvoch miestach. Lekári sa podelili o správu o tejto zvláštnej nehode v časopise s prípadovou štúdiou z oblasti urológie. Mladý muž údajne počul desivý praskajúci zvuk po tom, ako sa v spánku prevrátil na svoj vztýčený a mimoriadne tvrdý penis.

Keďže sa hanbil za to, čo sa mu stalo, zostal doma v neznesiteľných bolestiach až 36 hodín, kým bol nútený vyhľadať lekársku pomoc. Urológovia v nemocnici Ibn El Jazzar v Kairouane uviedli, že po prvom vyšetrení bolo jasné, že väzivový obal na apertúre sa pretrhol a do podkožia vytiekla krv. Ide o veľmi bolestivý stav a muž bol operovaný.

K podobným zraneniam zvyčajne dochádza pri intenzívnom sexe, pričom najrizikovejšie sú polohy, napríklad zozadu alebo na koni. Snímka penisu ukázala dve samostatné zlomeniny, ktoré boli od seba vzdialené tri centimetre a merali desať a sedem milimetrov. Mladý muž neutrpel žiadne trvalé poškodenie a jeho penis je opäť schopný erekcie a plnej funkcie. Štyri dni po operácii bol schopný normálne močiť a bol poslaný domov na zotavenie.

V článku v časopise International Journal of Surgery Case Reports lekári uviedli, že muži, ktorí trpia dvoma prasknutiami spojivového tkaniva penisu, sú zriedkaví a v literatúre nie je známy ani prípad, keď k tomu došlo v spánku. Je možné, že muž vykonával extrémne praktiky s penisom, ale hanbil sa to lekárom priznať a vymyslel si príbeh o „prevracaní sa na penis v spánku“.