21. apr. 2023 o 17:00
NK, Koktejl

Učiteľka má na krku vážne obvinenie: Sila, čo mala Emma robiť so študentom!

placeholder
Učiteľka si mala s tínedžerom vymienať nahé fotky.
Zdroj: facebook.com/emmadelaneyhancock

Konverzácia na sociálnej sieti vyeskalovala až do osobných stretnutí.

Zahraničie
21. apr. 2023 o 17:00
Učiteľka má na krku vážne obvinenie: Sila, čo mala Emma robiť so študentom!

Konverzácia na sociálnej sieti vyeskalovala až do osobných stretnutí.

26-ročná učiteľka na záskok, ktorá je pravdepodobne dcérou starostu mesta v Oklahome, bola obvinená z bozkávania a posielania aktov 15-ročnému študentovi, inforomoval Daily Mail.

Podľa trestného vyhlásenia Emma Delaney Hancocková, bývalá učiteľka v okrese Wellston Public School, začala v októbri 2022 posielať 15-ročnému chlapcovi textové správy, cez ktoré mu posielala školské zadania.

Po niekoľkých týždňoch tínedžer poslal Hancockovej prostredníctvom Snapchatu svoju fotografiu bez trička. „To si teraz posielame polonahé fotky?" reagovala učiteľka. „Ja neviem. Posielame?“ odpovedal tínedžer. „Chceš, aby som prišla o prácu?“ odpovedala údajne Hancocková.

V písomnom vyhlásení sa uvádza, že si učiteľka s tínedžerom začali vymieňať nahé fotografie a erotické videá.

Celá táto online komunikácia prerástla až do toho, že sa Hancocková s tínedžerom pri dvoch príležitostiach bozkávala v triede. Podľa súdneho spisu je obvinená aj z nevhodného dotýkania. Učiteľka, ktorá je tiež manželkou miestneho šéfa mestskej polície, čelí dvom obvineniam z nabádania k sexuálnemu správaniu alebo komunikácii s maloletou osobou prostredníctvom technológie, a dvom obvineniam z oplzlého správania k dieťaťu mladšiemu ako 16 rokov.

Charlie Dougherty z úradu šerifa v okrese Lincoln uviedol, že vzhľadom na Hancockovej vzťah s veliteľom polície vo Wellstone požiadali Štátny úrad Oklahomy, aby vstúpil do vyšetrovania, aby sa predišlo stretu záujmov.

Vo vyhlásení sa uvádza, že 15-ročný chlapec o vzťahu s učiteľkou povedal kamarátovi. Taktiež uvádza, že keď sa druhý študent spýtal Hancockovej, či je to pravda, najprv to poprela, ale následne sa priznala.

Študentovi mala povedať, že "im nič nehrozí, pretože ich nechytia". Správa wellstonských verejných škôl uviedla, že hneď ako sa o obvineniach dozvedeli, Hancockovú vyradili z rotácie a zakázali jej vstup do školských areálov.