30. nov. 2022 o 05:30
vmr, krsk, Koktejl

Matke detí Borisa Kollára opäť praskli nervy: Takýto náklad ešte nezažil!

placeholder
Podľa Richterovej sa Kollár o deti nezaujíma.
Zdroj: Facebook/ Barbora Richterová, TASR - Jaroslav Novák

Neostala na ňom ani nitka suchá.

Celebrity
30. nov. 2022 o 05:30
Matke detí Borisa Kollára opäť praskli nervy: Takýto náklad ešte nezažil!

Neostala na ňom ani nitka suchá.

Ešte nepovedala posledné slovo! Jedna z matiek jeho detí má multiotecka Borisa Kollára (56) poriadne v zuboch. Barbora Richterová (33), ktorá mu v tajnosti porodila synčeka, a teda dieťa č. 12, zverejňuje už dlhší čas na sociálnych sieťach drsné slová. S Kollárom má už staršieho syna Artura, ktorého porodila pred 10 rokmi.

Richterová iba nedávno zverejnila status, ktorý spustil hotovú lavínu reakcií. Napísala totiž, že Boris Kollár že už nechce byť súčasťou ich života. Aaronko (4 mes.) má podľa nej otca zatiaľ iba na papieri, pretože si nenašiel čas na osobné stretnutie. Najťažšie to má znášať starší Artur.

"Je smutný, bol zvyknutý na čas s otcom. Žiaľ, taký je život a musíme to zvládnuť. Najdôležitejšie je, že sme zdraví a spolu. Čaká nás pekná udalosť, krstiny, veľmi sa tešíme. Veľa z vás už máte deti a asi nikto si nevie predstaviť, že by ich nevidel, nechcel vidieť. Tak nám, prosím, držte palce," odkázala Richterová.

Drsný odkaz na prvú adventnú nedeľu

Predseda parlamentu a šéf koaličnej strany Sme rodina Boris Kollár na oficiálnu facebookovú stránku uverejnil status, kde hovorí o význame adventu a o očakávaní. Kollárov príspevok v Richterovej opäť prebudil zlosť.

"Toto keď čítam. Tieto (emotikony výkalov, pozn. red). Naše 2 deti sú plné očakávania už od leta, možno sa pána pri venčeku, ktorý má byt akože ich ”otec” dočkajú. Možno chodí ako Ježiško - raz ročne," rypla si Richterová. Fotku a celý status Borisa Kollára o advente nájdete v galérii pod článkom.

Skritizovali ju ďalšie matky aj Kollárova dcéra

Do Richterovej sa pred časom na sociálnej sieti pustili ďalšie Kollárove ženy, ktoré sa rázne postavili na jeho stranu. Speváčka Barbora Balúchová, ktorá mu porodila syna Alexandra Jána, si predsedu parlamentu obránila. "Vždy je tu pre nášho syna aj pre mňa kedykoľvek potrebujem pomôcť. Kedykoľvek si s ním chce Alexander zatelefonovať, alebo sa vidieť cez videohovor. Umožnil pre svoje deti naozaj skvelý život (škôlky, školy, bývanie, auto) preto nerozumiem, prečo takto zavádzajúce vyjadrenie bolo potrebné uverejňovať na sociálnych sieťach," skritizovala verejne Richterovú.

Pridala sa aj Mirka Jakubisová z Levíc, ktorá má s Borisom synčeka Markusa. "Áno je to neštandardná situácia, nie je s malým tak často, ako by sme si želali, ale keď spolu sú, venuje sa mu, objíma ho, ľúbi ho," popísala Mirka špeciálny vzťah, ktorý je medzi Kollárom a jeho synčekom.

Azda najväčšiu kritiku nespokojnej Richterovej adresovala Kollárova dcéra Alexandra Horňáková, ktorá si nedávala servítku pred ústa. "Toto je komédia, pani Richterová došla pred 11 rokmi v teplákoch polonadrogovaná a s igelitkou v ruke. Nevie a ani nerobí. Všetko jej financuje otec, dom, auto, jedlo, oblečenie, dovolenky asi tak 4x do roka. Bez neho by bola na ulici. Ona sa ešte sťažuje, všetko, čo chce, jej oco dá. Stará sa o deti a o všetky. To, že nemá toľko času, je úplne normálne, však musí živiť 150 rodín," dodala so smiechom Horňáková.