Domáce promi
photo Foto
video Video
11. mar. 2024 o 14:30
krsk, Koktejl

Moderátorka Becca po zmrazení vajíčok terčom drsných útokov: Ja stále nechápem!

Známa moderátorka sa nedávno poistila do budúcna.

Domáce promi
11. mar. 2024 o 14:30
Moderátorka Becca po zmrazení vajíčok terčom drsných útokov: Ja stále nechápem!

Známa moderátorka sa nedávno poistila do budúcna.

O tabuizovanej téme teraz hovorí otvorene. Moderátorka popoludňajšej show na Europe 2 a minuloročnej relácie Bez ruže na TV Markíza Katarína Balážiová alias Becca nedávno podstúpila zmrazenie vajíčok.

"Kupujem si čas, nechcem sa usadiť len tak s hocikým, len aby som mala deti, ktoré raz chcem mať. Chcem ich mať s tebou, aj keď popravde vôbec ťa nehľadám a neviem, či sa poznáme, no chcem si na teba počkať," priznala na sociálnych sieťach svojmu budúcemu mužovi Becca.

Aby sa pripravila na finálny deň, 10 dní si pichala injekcie. "Dala som si zamraziť vajíčka a ponechala som si tak možnosť založiť si rodinu, keď na to príde čas a aj vhodná osoba. Inak, najlepšie rozhodnutie a investícia, akú môže žena urobiť ešte vo veku, kedy má vajíčka vitálne, plodné a zdravé. Tie totiž vekom strácajú tieto kvality. Nikdy neviete, kedy sa zídu," uviedla.

Krok, ktorý urobila pre seba, sa nestretol s pochopením u každého. Keď sa rozhodla vytvoriť o svojom zmrazovaní celý videoblog, prišla nečakaná kritika. Neznáma žena jej začala vypisovať, že sa na ňu nedá pozerať, je príšerne nesympatická a pôsobí ako jedna zatrpknutá žena. To už moderátorka nenechala tak a verejne požiadala, aby si ľudia nevylievali svoju zlosť na iných. Správy, ktoré dostala aj napísala, si môžete pozrieť vo videu a v galérii na začiatku článku.

Padnúť malo aj citlivé slovo - neplodnosť. "Nemyslite si, že som naozaj evil (zlomyseľná, pozn. red.) a napísala som jej o tej neplodnosti len tak. Ona mi to napísala do tých správ, stále si nemyslím, že to je cesta. Takže, prosím vás, ľudia! Normálne sa trošku predýchajte, zamyslite sa pred tým, ako niečo takéto spravíte. Ja stále nechápem, prečo by som mala ja, alebo ktokoľvek iný, kto je sledovanejší na Instagrame, znášať takéto sr*čky. Je mi ľúto každej ženy, ktorá má problémy s otehotnením, musí to byť hrozné, ale cudzí ľudia za to nemôžu," upozorňuje markizáčka.

Po tom, čo zverejnila kritiku cudzej ženy, začal sa jej ozývať aj jej manžel. Malo to prísť do bodu, kedy chceli kontaktovať moderátorkinu kliniku a povedať, aký je ona človek. Vraj chodili k tomu istému doktorovi. Becca na kliniku vopred zavolala a nepríjemnú situáciu vysvetlila. Tu sa stretla s okamžitým pochopením.