28. feb. 2023 o 05:00
mob, Koktejl

Drsné slová Gáboríka o Valábikovi: Ja sa s ním už nepoznám, nie sme kamaráti!

placeholder
Bývalý hokejista Boris Valábik.
Zdroj: instagram/borisvalabik

Začína sa boj.

Domáce promi
28. feb. 2023 o 05:00
Drsné slová Gáboríka o Valábikovi: Ja sa s ním už nepoznám, nie sme kamaráti!

Začína sa boj.

Televízni diváci sa už od 5. marca môžu tešiť už na 8. sériu obľúbenej tanečnej šou Let's Dance. V zábavnom programe sa objavili zaujímavé mená slovenského šoubiznisu, medzi ktorými nechýba ani známa dvojica bývalých hráčov NHL Marián Gáborík a Boris Valábik.

Duo hokejistov má spoločný podcast, so svojou šou zavítali aj na obrazovky RTVS a počas reprezentačných zápasov sú často do štúdia pozývaní ako experti. Rozdelí ich nerozlučné priateľstvo boj o korunu kráľa parketu?

„Kto to je? Ja sa s ním už nepoznám. Nemám tu kamarátov. Na pľaci keď sme, to sme neni kamaráti... (smiech). Teším sa, že tu Boris je. Bude to zábava, ale zároveň to bude taký minisúboj. Pôjdeme do seba trošku, ale tak zdravo,“ prezradil Marián Gáborík v dokrútke pre TV Markíza.

„Budem ho podporovať, držať mu palce, ale určite budú situácie, kedy si pôjdeme pod kožu,“ dodal rodák z Trenčína, ktorého tanečnou partnerkou bude manželka Ivana.

Tanečné topánky si okrem hokejistov obujú aj paralympionička Henrieta Farkašová, moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval, speváčka Mária Čírova alebo kubánsky herec Mario Cimarro, ktorý je Slovákom známy z telenovely Skrytá vášeň.

Šesticu budú ďalej dopĺňať herci Richard Autner, Victor Ibara, Jana Kovalčíková, Helena Krajčiová a Gabriela Marcinková.