23. nov. 2022 o 05:30
žani, Koktejl

Richterová sa pustila do ďalšej Kollárovej mamičky: Boris urobil cirkus!

placeholder
Podľa Richterovej sa Kollár o deti nezaujíma.
Zdroj: Facebook/ Barbora Richterová, TASR - Jaroslav Novák

Spor naberá na obrátkach.

Domáce promi
23. nov. 2022 o 05:30
Richterová sa pustila do ďalšej Kollárovej mamičky: Boris urobil cirkus!

Spor naberá na obrátkach.

Bývalá plavkyňa Barbora Richterová sa verejne sťažovala na otca svojich dvoch synov Borisa Kollára. Multiotecka sa po verejnej kritike zastali ďalšie mamičky, speváčka Barbora Balúchová, Mirka z Levíc, či jeho dcéra Alexandra Horňáková, ktorá Richterovej venovala poriadne drsné slová.

Bráni Kollára

Vnadná čiernovláska z Levíc porodila Kollárovi v roku 2020 11. dieťa, synčeka Markusa. "Nie som zástancom prepierania súkromných vzťahov na verejnosti. Avšak situácia a vyjadrenia na adresu otca môjho syna, že sa nestará o deti a nezaujíma, mi nedovolí nereagovať...S otcom môjho syna máme dobrý kamarátsky vzťah, rovnaký aj s otcom mojich dcér...nič viac, nič menej...Sme v prvom rade rodičia a naše deti milujeme to je na prvom mieste," vysvetlila Mirka v statuse na svojom facebookovom profile.

"Mnohí sa ma teraz pýtate, ako to je u nás...či sa Markusov otec stará, zaujíma o syna, aký majú vzťah, či ho navštevuje...Naposledy bol za synom túto sobotu...Svojho syna má rád, zaujíma sa a stará sa, rovnako ako aj o všetky svoje deti, bez rozdielu!... Áno je to neštandardná situácia, nie je s malým tak často, ako by sme si želali, ale keď spolu sú, venuje sa mu, objíma ho, ľúbi ho," popísala špeciálny vzťah, ktorý je medzi Kollárom a jeho synčekom.

Mirka si je vedomá, že ona a jej synček nie sú jedinými členmi multioteckovej rodiny a svoju pozíciu si plne uvedomuje. "Treba si uvedomiť, že má aj ďalšie deti, ktoré ho tiež potrebujú. Tiež je štátnik, druhý najvyšší ústavný činiteľ v tomto štáte, čo si vyžaduje často celého človeka. A v neposlednom rade je aj obyčajný človek, ktorý má právo na súkromie, relax, oddych. A tiež právo rozhodnúť sa, s kým a kde bude tieto chvíle tráviť. Je to len a len jeho vec, rešpektujme to....A keď práve nemá na môjho syna čas, prípadne sa rozhodne ho stráviť inak, neznamená to, že už nebude alebo nechce byť súčasťou života svojho syna!...," povedala otvorene.

Mirka k statusu pridala aj zábery Borisa Kollára so synčekom Markusom z poslednej návštevy. Fotky nájdete TU.

Okamžitá reakcia Richterovej

Na status zareagovala na svojom profile aj Richterová. Ďalšej mamičke vmietla do tváre, čo len nedávno sama písala na sociálnej sieti. "Mirka ešte pred mesiacom si na facebooku písala, ako má tvoj syn otca iba na papieri! Boris urobil cirkus a ty si to zmazala. Písala si, ako sa dajú na jednej ruke spočítať pár minútové stretnutia s tvojim synom. Už si zabudla že?" rypla si do Levičanky.

Barbora ďalej ukazuje, ako vyzerá vzťah predsedu parlamentu s deťmi. Staršiemu z jej synov Arturovi (11) vraj ani nezdvihol telefón, aby mu poprial všetko najlepšie k narodeninám. "Náš druhý syn bude mať 5 mesiacov a úprimne, ani raz sa neopýtal, ako sa má, alebo že by ho chcel vidieť," napísala a dodala, že viac sa k tejto téme nebude vyjadrovať. Vie, kde je pravda.

V príspevku tiež vyvrátila špekulácie. Nikdy nepovedala, že Kollár na deti neplatí, len sa im nevenuje a niekoľko mesiacov ich nevidel. " Synovi chýba otec, veľakrát mu volal, písal, žiadal o stretnutie a nikdy mu to nebolo umožnené. A toto ma mrzí..," dodala sklamaná mamička.

Pohár trpezlivosti pretiekol

Len o deň neskôr očividne pretiekol pohár trpezlivosti bývalej plavkyne. Na Facebooku opäť zverejnila ďalší status k situácii okolo Kollára. "Ja viem, kde je pravda a môžem povedať toľko, že ja sa za pár korún nedám zapredať, s mojimi deťmi sa nestretáva a to ako vyzerá mladší syn nemá ani poňatia," penila opäť. Pre dobro synov chce po novom všetko riešiť len cez právnych zástupcov. "Verím, že sa nadobro zbavíme ako jeho mena, tak aj vyhrážok," doplnila veľavravne.