02. máj. 2023 o 07:30
krsk, Koktejl

Gaboríka načapala na chodbe porotkyňa Let's Dance: Pikantné priznanie Adely!

placeholder
Také stretnutie nečakal Gáborík ani Adela.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza, TV Markíza

Stretnutie, ktoré v tanečnej súťaži nečakal nikto.

Celebrity
02. máj. 2023 o 07:30
Gaboríka načapala na chodbe porotkyňa Let's Dance: Pikantné priznanie Adely!

Stretnutie, ktoré v tanečnej súťaži nečakal nikto.

Ide do tuhého! V nedeľu večer o finále Let's Dance zabojovali štyri tanečné páry. Len tri páry na konci večera postúpili do finále. Tancovali po dva tance a záver bol dramatickejší ako boli diváci zvyknutí. Boj o finále rozhodol cha-cha rozstrel, v ktorom si zatancovali dvojice s najmenším počtom hlasov.

Do finále napokon postúpili Vratko Sirági a Anna Riebauerová, Jana Kovalčíková a Vilém Šír s Gabrielou Marcinkovou a Matyášom Adamcom. Svoje pôsobenie v semifinále skončili manželia Gáboríkovci.

Marián Gáborík zatancoval s Ivanou najskôr jive, potom slowfox na pieseň All Of Me, ktorú im na svadbe i priamo v Let's Dance zaspievala Mária Čírová. "Štrnásť operácií je akože dosť," poznamenala po tanci Gáboríkovcov porotkyňa Adela Vinczeová. Po tancoch, ktoré porota chválila, si Adela zaspomínala na trošku pikantné stretnutie s Mariánom.

"Ja som stretla Majka na chodbe len v uteráčiku. Bol to silný zážitok pre mňa. Ja som bola tiež len v uteráčiku. Bolo to také stretnutie v uteráčikoch. Každý sme mali svoj uteráčik, to je dôležité. Ale ty si bol celý otejpovaný. Pozerám na to, lebo som išla takto hore po tých nohách, tam som potom skončila. Tam boli všade tie tejpy. A hovorím si, že tento človek teda drží nejako pokope," čudovala sa úprimne, kým jej manžel Viktor prízvukoval, že je stále v miestnosti.

Aby to nebolo také vážne, prihodila aj svoju boliestku. "Chcem tým povedať, že mne raz operovali zarastený necht na palci na nohe a bolo to moje najťažšie životné obdobie. A ty máš 14 operácií a takto to dávaš," povedala Adela a rozosmiala všetkých.

Bolesti pred 9. kolom

Bývalý hokejista Marián Gáborík sa v úvode týždňa pred 9. kolom nevyhol bolesti. Ako na sociálnej sieti informovala jeho manželka a tanečná partnerka Ivana, ozvalo sa jeho viackrát operované rameno, na ktoré museli dávať ľadové obklady. "Trikrát operované rameno sa ozvalo," napísala k videu, na ktorom odpočívali v obývačke na gauči a Marián mal na ramene obklady.

Tam ale jeho trápenie ani zďaleka neskončilo. Ivana v piatok zverejnila ďalšie video, na ktorom dopadol Marián ešte horšie. "Tento týždeň je bolestivý. Po 14 operáciách to telo už nie veľmi poslúcha. My máme po priestorových skúškach aj s mojím deduškom. Má bobenko, takto to vyzerá, keď tancujete so seniorom, ktorý má 14 operácií," prezradila Ivana a ukázala Mariána s obviazaným kolenom.