08. nov. 2025 o 04:30
Koktejl

Čas zdobenia medovníkov sa blíži: Ako na dokonalú bielkovú polevu? TOTO je zlepšovák pekárky Elišky!

Vyskúšajte tento trik.

Domáce promi
08. nov. 2025 o 04:30
Čas zdobenia medovníkov sa blíži: Ako na dokonalú bielkovú polevu? TOTO je zlepšovák pekárky Elišky!

Vyskúšajte tento trik.

Šou, ktorá pobláznila státisíce divákov na Slovensku, môžete teraz sledovať na Jednotke v premiérovej piatej sérii. Súťažiaci sa v šiestom kole opäť predvedú pred prísnou porotou a divákmi doma pri televíznych obrazovkách svojím talentom, kreativitou a odvahou púšťať sa do náročných pekárskych výziev.

Aj tentoraz budú musieť preukázať nielen technické zručnosti, ale aj fantáziu a schopnosť tvoriť dezerty, ktoré zaujmú chuťou aj vzhľadom. V šiestej epizóde venovanej receptom od babičky pripravia v osobnej výzve zemiakové lokše na sladko i na slano, v technickej výzve sa potrápia s pečenými buchtami s dvoma rôznymi plnkami a v tej kreatívnej upečú medovníkové kazety. Kto získa titul „Pekár týždňa“ a kto súťaž v štvrtom kole opustí uvidia diváci už v nedeľu večer.

Zdobenie medovníkov sa onedlho bude konať v mnohých slovenských domácnostiach. Porotkyne Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová majú v rukáve tie najlepšie rady, ako pripraviť bielkovú polevu, s ktorou sa bude dobre pracovať a pri sušení nepopraská. O svoj malý zlepšovák sa podelí aj súťažiaca Eliška.

Pozrite si v ukážke, ako si pripravíte dokonalú bielkovú polevu na domáce medovníky a nenechajte si ujsť množstvo napínavých momentov a inšpirácií v ďalšej epizóde premiérovej piatej série šou Pečie celé Slovensko v nedeľu o 20.30 h na Jednotke!